Rohkema info nägemiseks:

B. G. FORSELIUSE SELTSI NOORTEKOGU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 63; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta B. G. FORSELIUSE kohta arvamuslugu!"

B. G. FORSELIUSE SELTSI NOORTEKOGU MTÜ hetkeolukord

Juba 63 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ B. G. Forseliuse Seltsi Noortekogu tegevusest 2023. aastal

B. G. Forseliuse Seltsi Noortekogu kui noorsootöö edendamisega tegeleva organisatsiooni asutamisest möödus 2023. aastal üksteist aastat.

B. G. Forseliuse Seltsi Noortekogu aasta möödus vaikselt ja sisulise tegevuseta, sest Eesti Vabariigi haridus- ja teadusministeerium langetas 2019. aastal otsuse, et alates 2020. aastast ei korraldata enam seni igal aastal toimunud projektikonkursse, mille kaudu erinevatel noorteühingutel, mis täitsid riigivõimu poolt seatud eeldusi ja künniseid, oli võimalus taotleda oma tegevusteks aastatoetust. Konkursi korras saadud aastatoetus tähendas väiksematele noorteühingutele – nende seas ka B. G. Forseliuse Seltsi Noortekogule – elementaarset baasrahastust, mille juurde sai otsida ja leida täiendavaid tuluallikaid kas raha või soodsatel tingimustel pakutavate teenuste näol.

Aasta 2023 oli juba teine selline aasta, kui Forseliuse noored ei kogunenud suvekooli, mida seni oli olnud hinnatud ja armastatud „firmaüritus“.

Majanduslanguse ja muude ühiskonda ja inimesi vapustanud kriiside keskel ei olnud noortekogu juhatusel ja aktiivil indu, et alustada baasrahastuse puudumise tingimustes projekti rahastamiseks toetajate leidmist. XXXII aastat väldanud traditsioon on katkenud, kuid loodetavasti muutuvad majanduslikud olud stabiilsemaks ja Forseliuse noortekogu saab oma aktiivsema tegevuse taastada.

B. G. Forseliuse Seltsi Noortekogu klubid erinevates Eesti kantides-koolides on jätkanud siiski isekeskis tegevust, kuid samas valmistab muret asjaolu, et kavandatava haridusreformi käigus võivad Eesti kaardilt kaduda mitme maanurga väikekoolid, milles tegutses Forseliuse klubi.

Kõigist raskustest hoolimata loodab B. G. Forseliuse Seltsi Noortekogu oma aktiivsemat tegutsemist jätkata juba siis, kui ümbritsev majanduskeskkond stabiliseerub ja mitmed kriisid on lahendatud. B. G. Forseliuse Seltsi Noortekogu loodab oma säilenõtkusele, et peagi aidata kaasa, et noortevaldkonna toimimine Eestis oleks mõjusam.

Toivo Ärtis,

B. G. Forseliuse Seltsi Noortekogu juhatuse liige

B. G. FORSELIUSE SELTSI NOORTEKOGU MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.