Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, LAI TN 2 // NUNNE TN 2 // PIKK TN 1 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 293; jälgijaid - 7. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, LAI TN kohta arvamuslugu!"

TALLINN, LAI TN 2 // NUNNE TN 2 // PIKK TN 1 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 293 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Korteriühistu Pärli Maja, korteriomandi- ja korteriühistu seaduse kohaselt Tallinn, Lai tn 2 // Nunne tn 2 // Pikk tn 1 korteriühistu (edaspidi Ühistu), asutati detsembris 2012. aastal. Ühistu asukoht on Lai tn 2//Nunne tn 2//Pikk tn 1//Pikk tn 3 Tallinnas asuvad hooned. Ühistu on iseseisev juriidiline isik, oma tegevuses juhindub Ühistu Eesti Vabariigi seadustest, muudest Ühistu tegevust reguleerivatest õigusaktidest ning Ühistu põhikirjast.

Ühistu tegevuse eesmärgiks on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja haldamine ning

Ühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

Ühistu liikmeteks on kõik hoonete Lai tn 2//Nunne tn 2//Pikk tn 1//Pikk tn 3 Tallinn korterite omanikud.

Tulud, kulud ja tulem 2022. aastal oli Ühistu tulu põhitegevusest 77 252 eurot, mis moodustusid kommunaalmaksetest, haldus- ja hooldustasudest ning elamute kindlustusmaksetest.

Ühistu tegevuskulud olid 77 288 eurot, mis koosnesid kommunaalkuludest, haldus- ja hoolduskuludest ning kindlustusmaksetest.

Ühistu majandusaasta tulemiks kujunes 27 eurot, mis tulenes kommunaalkulude maksete vahest ja arvete tasumisel tekkinud viivistest Ühistu liikmete poolt.

Tehingud tarnijate ja Ühistu liikmetega toimuvad eurodes, mistõttu on valuutakursi risk on madal.

Ühistu kapital

Ühistu kapitali moodustab osa- ja sihtkapital. Osakapital moodustub Ühistu liikmete osamaksude summast, mis on 5 176 eurot. Aruandeaastal kasutamata sihtotstarbelised maksed, mis koosnevad elamu hooldamiseks, jooksvaks ja kapitaalremondiks ning elamu territooriumi korrashoiuks vajalikest maksetest, on kajastatud tulevaste perioodide tuludena.

Personalikulusid Ühistul ei ole, kuna sõlmitud on lepingud Ühistu haldus- ja raamatupidamistoiminguteks, elamu teenindamiseks, korrashoiuks ja remontimiseks juriidiliste isikutega.

Ühistu juhtorganiteks on üldkoosolek ja juhatus. Ühistu juhatuse liikmeks on üldkoosoleku poolt valitud füüsiline isik, kellele 2022.a.

majandusaastal tasu ei makstud.

TALLINN, LAI TN 2 // NUNNE TN 2 // PIKK TN 1 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.