Rohkema info nägemiseks:

PEIPSIÄÄRE VALD, VARA KÜLA, VARA 8 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 232; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PEIPSIÄÄRE VALD, VARA kohta arvamuslugu!"

PEIPSIÄÄRE VALD, VARA KÜLA, VARA 8 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 232 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Tegevusaruanne 2023

Korteriühistu Vara 8 on loodud 15. detsembril 2012 (asutamiskoosolek), äriregistri kandeotsus on 16. jaanuarist 2013. Ühistul on 12 liiget. Ühistu on mittetulunduslik ja tema eesmärgiks on korteriomandite eseme osaks olevate ehitise ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja haldamine ning Ühistu liikmete ühiste huvide esindamine; sihtotstarbeliste maksete kogumine ning nende sihtotstarbeline kasutamine; elamu heaperemeheliku kasutamise korraldamine Ühistu liikmete poolt, hoolitsemine elamu korrashoiu eest, vajalike remontide teostamine.

Ühistu tööd korraldab 3-liikmeline Juhatus. Juhatuse koosseisus muudatusi pole toimunud.

Viimati pikendati Juhatuse volitusi järgmiseks perioodiks 05.01.2019 üldkoosolekul. Juhatuse tööd korraldab juhatuse esimees, kellega on Ühistu sõlminud käsunduslepingu.

Aruandeaastal valmistas Juhatus ette majanduskava eelnõu, majandusaasta aruande valmimise ning esitas need kinnitamiseks Üldkoosolekule; korraldas muruniitmist ning veetorustiku lekke parandust. Tuli tegelda ka suurvõlglasega, kelle ebastabiilne maksekäitumine ohustas

Ühistu majanduskava täitmist ning majanduslikku võimekust laenu haldamisel.

2023. aastal toimus 2 korralist üldkoosolekut, mõlemad on läbiviidud füüsilist koosolekut kokkukutsumata KORTO veebikeskkonnas hääletamisena. 21.02.2023 kinnitasime 2023.

aasta majanduskava ning 29.06.2023 kinnitasime 2022. aasta majandusaruande.

Raamatupidamisteenust osutab Ühistule kohalik firma VIKTORIA`S TOUCH OÜ. Meie kauaaegne partner Tarkvaralabor OÜ on pidevalt arendanud veebitarkvara, andes nii korteriomanikele kui ka Ühistu ametnikele üha paremaid võimalusi paberivabaks asjaajamiseks ning dokumentide haldamiseks. Veebitarkvara KORTO vahendusel esitavad korteriomanikud igakuuliselt oma veenäidud, samuti on KORTOs kättesaadavad üldkoosolekute ja juhatuse otsused-protokollid, ka varasemad. Veebitarkvaras genereerib raamatupidaja igakuulised arved ning saadab need korteriomanikele nende poolt Ühistule antud aadressile.

Võlgu Ühistul ei ole. Ühistu pangalaenu lõpptähtaeg on 30.04.2027. Korterelamu ja vastutuskindlustusleping on Ühistul Salva Kindlustuse AS-ga. Teised Ühistu partnerid on OÜ

Kenadron, AS Emajõe Veevärk, AS Eesti Energia, AS Ragn-Sells. Hooajalist muruniitmisteenust osutas Ühistule füüsiline isik töövõtulepingu alusel. Ühistu jätkab oma põhikirjalist tegevust parimal võimalikul moel.

PEIPSIÄÄRE VALD, VARA KÜLA, VARA 8 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.