Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, J. V. JANNSENI TN 37 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 193; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, J. V. kohta arvamuslugu!"

TALLINN, J. V. JANNSENI TN 37 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 193 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tegevusaruanne 2022

KÜ Jannseni 37 on mittetulundusühing, mis on registreeritud 08.03.2013a Harju Maakohtu registriosakonnas.

KÜ Jannseni 37 tegevuse eesmärk on korteriomandite osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ning korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

Korteriühistu tööd korraldab 2 liikmeline juhatus. 06.12.2019 pikendati korteriühistu üldkoosolekul

Kairi Niguli ametiaega tähtajatult ja teiseks juhatuse liikmeks valiti Gunnar Ersto.

KÜ Jannseni 37 kuulub 7 korteriomandit, mis kuulub 4 ühistu liikmele. Korteriühistu korjab igakuiselt vahendeid jooksvateks hooldustasudeks ning lisakas omakapitali tekkimiseks remondifondi, mis on 2019a novembrikuust 2,30euri/m2 kohta.

Korteriühsitu alustas 02.09.2019a elamu renoveerimisega OÜ Aarius Projekti poolt koostatud "Korterelamu fasaadi ja pööningu rekonstrueerimise" projekti järgi. Renoveerimistööde alguseks oli KÜ korjatud omakapitali 20 000.00 euri, millele lisaks taotleti SEB Pangalt laenu 80 000.00 euri.

Kuid 2019a. alustatud renoveerimistööd ei reliseerunud nii nagu plaanitud oli ja ehituse jätkamiseks sai korraldatud 2021a. uus hange ehitaja ja omanikujärelvalve teenuse osutaja leidmiseks.

Parima pakkumise renoveerimistööde jätkamiseks tegi OMJ teenuse osutamiseks P.P.

Ehitusjärelevalve OÜ, (936,00 eur/ kuus) ja ehitajaks valiti OÜ Gambon (Reg.nr. 10392739, esindaja Kaur Ajamaa).

Uute hinnapakumiste järel selgus, et aeg oli teinud oma töö (ehitusmaterjalide kättesaadavus koos hinnatõusuga) ning sellest sõltuvalt korteriühistu poolsed materjaalsed võimalused ei katnud enam kõikide vajalike tööde teostamist.

Ühiselt otsustasid KÜ liikmed renoveerimistöödega jätkata järk-järgult ning tellida ehitajalt esmisena 1 ja 2 korruse fassaaditööd (soojustus ja viimistlus).

2022a varakevdel saime info, et Eestis on tulekul uued Kredexi toetused, mis avanevad 2022a sügisel.

Arvestades meie olukorda, kus teostatavaid töid on palju ja seda kõike ei kata SEB pangalt saadud laen, otsustasid KÜ liikmed uurida võimalust taotleda Kredexilt renoveerimislaenu.

Selleks paluti abi Kredexi tehniliselt konsultandilt Indrek Luuk, kellega koostöös selgus, et tulev toetus on mõeldud korterelamute terviklikuks renoveerimiseks ning meie korjatud remondifond koos pangalenuga ei kata elamu täieliku renoveerimiseks vajaliku omaosaluse osa.

Ühesõnaga me oleme nii vaesed, et isegi toetust pole meil mõtet taotleda kuna meie ei suuda isegi toetuse saamisel koos pangalaenu ja korjatud omaosalusega kokku teha ära elamu täis renoveerimist.

Kuna kevad oli kulunud Kredexi toetuse saamise võimaluse uurimiseks ja ehitajal (OÜ Gambon), oli tööd suveks juba plaanitud, siis saime alustada fassaaditöödega sügisel.

2022a. jõuti ära vahetada 1 ja 2 korruse aknad ja soojustada fassaad. Kuna edasi juba algas talv ja niiske ning külm aeg, siis krohvismistööd tuli lükata edasi 2023a soojemasse aastaaega.

Lisaks aegus ära ka ehitusteatis, mis vajas uuendamist ja nii otsustati, et renoveerimistöödega jätkatakse 2023 aastal, kui TLP ametist on uus ehitusteatis kätte saadud.

Ehitusteatise uuendamiseks lepiti kokku OÜ Apex Arhidektuuribürooga, kellega olime juba varem koostööd teinud ja nemad oli ka abiks eelmise ehitusteatise taotlemisel TLP ametist.

TALLINN, J. V. JANNSENI TN 37 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.