Rohkema info nägemiseks:

TARTU ÜLIKOOLI SÜMFOONIAORKESTER MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 186; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TARTU ÜLIKOOLI SÜMFOONIAORKESTER kohta arvamuslugu!"

TARTU ÜLIKOOLI SÜMFOONIAORKESTER MTÜ hetkeolukord

Juba 186 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Tegevusaruanne 2023

Mittetulundusühingu Tartu Ülikooli Sümfooniaorkester (TÜSO)eesmärk on inspireerida akadeemilise taustaga muusikat õppinud inimesi tegelema pillimänguga ning ühtlasi elavdama Tartu muusikaelu. Alates 2010 aasta sügisest toimuvad TÜSO proovid ja kontserdid ühes Eesti parima akustikaga kontsertsaalis- Tartu Ülikooli Aulas. TÜSO on teinud koostööd mitmete kooridega ning orkestri ees on soleerinud paljud Eesti tuntud interpreedid. Iga- aastased advendi- ja kevadkontserdid on osutunud populaarseks kogu linnarahva seas. Igal aastal ootame endi sekka uusi liikmeid!

Tegevuses juhindutakse ühingu põhikirjast. Tegevuse eesmärk ei ole teenida kasumit, vaid toetada sümfooniaorkesteri tegevust seoses taotluste ja majanduslike probleemidega ka liikmete enda poolt- esitada taotlusi, võtta pakkumisi, esitada arveid juriidilise keha poolt. Juhatuse liikmed on kõik ka orkestri liikmed.

Mittetulundusühingu töökorraldus

Mittetulundusühingu tööd korraldab kolmeliikmeline juhatus, kelle vahel on võrdselt jagatud järgmised vastustusvaldkonnad: (cid:127) Lehti Saag- esimees. Esindusfunktsioon välisüritustel, suhtlus katuseorganisatsiooniga, dokumentide allkirjastamine, töötajate värbamine ja lepingute allkirjastamine; (cid:127) Birgit Kägu – finantsjuht. MTÜ arvete maksmine, palkade ja maksude maksmine, majandusaasta aruannne; (cid:127) Liisa Lehtpuu – liikmehaldur. Rühmavanemate koordineerimine, liikmemaksud, liikmete kontaktid ja nimekirjad.

Mittetulundusühing alustas põhikirjalist tegevust aastal 2012, kui toimus esimene üldkoosolek ja valiti juhatus.

Tegevuse ülevaade 2023. aasta jaanuar-destsember 01.01-30.12.23 Prooviperiood 01-02.04.23 Orkestrilaager Koht: Tartu Tervisespordikeskus Kava: Eller, Otsa, Puur, Kaumann, Bartok, Wagner, Barber, Grieg.

9.04.23 Laulupeo II üldproov Koht: Vanemuise Kontserdimaja Kava : Eller, Kaumann, Oja, Puur.

24.04.23 kevadkontsert „Kevadine Idüll” Koht: Tartu Ülikooli Aula Kava: Bartok, Grieg, Wagner, Barber 30.06-2.07.23 Noorte laulupidu „Püha on maa” Koht: Tallinna lauluväljak Kava: Eller, Kaumann, Oja, Puur.

21.10-22.10.23 Orkestrilaager. Koht: Tartu Waldorfgümnaasiumis. Kava: Martin/Sorenson Jõulukantaat´”Christmas Dreams” 1.12 Tartu Ülikooli sünnipäeva aktus ja ball. Koht : Ülikooli Aula / Vanemuise Kontserdimaja Kava: Eller /Strauss.

4.12.23 Tüso advendikontsert koos Tartu Akadeemilise Meeskoori ja Tartu Akadeemilise Naiskooriga. Koht: Pauluse kirik Kava: Martin/

Sorenson Jõulukantaat´”Christmas Dreams”

Finantsid

Ühingu liimemaksu kogunes aasta jooksul 2596 eurot, millest valdav enamus on kulunud ruumide rendi, ürituste korralduse, bürootarvete ja pangateenuste katteks. Juhendustegevuseks ja intendandi töötasuks on kulunud 17 108 eurot. Raamatupidamiskulud 246 eurot. Kohvipausid, toitlustus, kingitused, lilled, meened 1 921 eurot. Eesti Sümfooniaorkestriteliidu liikmemaks 141 eurot. Erinevad transpordikulud 225 eurot.

Stipendiumid 1360 eurot.

Tulud:

Toetused, tasud ja annetused 1634 eurot.

Tartu Üliõpilasmaja MTÜ 19 352 eurot.

Fienta 332 EUROT.

Tulud on kulunud valdavalt kontserdite korraldamiseks, kontsertmeistrite, lisajõudude, intendandi tasudeks ja stipendiumiteks ning transpordiks.

2024. aasta plaanid

Mittetulundusühing Tartu Ülikooli Sümfooniaorkester jätkab 01.01.2024 tegevust kultuuri valdkonnas. Ettekavatsetud on traditsioonilised kontserdid talvel ja kevadel ning Tartu Ülikooli sünnipäeva üritused 1.detsembril. Samuti on plaanis aasta jooksul erinevaid üritusi Eesti

Sümfooniaorkestriteliidu algatusel ning sõpruskohtumisi erinevate Eesti-ja välismaa orkestrite- ja kollektiividega.

Birgit Kägu

MTÜ Tartu Ülikooli Sümfooniaorkester

Juhatuse liige

TARTU ÜLIKOOLI SÜMFOONIAORKESTER MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.