Rohkema info nägemiseks:

TARTU JAHIMEESTE METSASELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 592; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TARTU JAHIMEESTE METSASELTS kohta arvamuslugu!"

TARTU JAHIMEESTE METSASELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 592 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Tartu Jahimeeste Metsaselts põhitegevuseks 2022. aastal oli mitmesuguste metsandustoetuste taotlemine ja vahendamine oma liikmetele, samuti liikmetest erametsaomanike metsandusteadmiste täiendamine ja silmaringi avardamine. Läbi viidi liikmetest metsaomanike nõustamist.

Põhiliselt toimusid nõustamised omanike metsades.

Tartu jahimeeste metsaseltsil 2022 aastal olulist liikmete juurdekasvu ei olnud. Kuigi liitujaid oli, jäid seltsist kõrvale surma läbi lahkunud ja metsamaa ära müünud liikmed. Aasta lõpuga oli seltsil 351 liiget, kellest 331 on füüsilisest isikust ja 20 juriidilisest isikust maaomanikud.

Metsaseltsi liikmetele kuulub 7313 hektarit metsamaad.

Liikmetest metsaomanikke assisteeriti üraskikahjustuste toetuse, metsauuendamise toetuse, metsakorralduskava koostamise toetus, Natura-ala toetuse ja metsameetmest noore metsakultuuri hooldamise toetuse taotlemisel ning vahendati laekunud toetussummade jõudmist metsaomanikeni. Toetusi vahendati liikmetele 19.990 euro mahus. Samuti aidati liikmeist metsaomanikke raieõiguse müügil nii enampakkumiste korraldamisega kui ka ülestöötajate leidmisel.

Toimus neli õppepäeva – külastati Peetri Puidu liimpuidutehast Põlvas, Luua metsanduskooli õppejõudude abiga toimusid õppepäevad eksimusest raietel, metsakahjuritest jne. Samuti korraldati õppepäev chaga ehk musta pässiku kasvatamise võimalustest erametsades

Liikmetele korraldati istutusmaterjali tellimist ja abistati taimede laialijagamisel. Liikmeile anti kasutada metsaseltsile kuuluvat istutusvahendeid – istutustorusid ja taimevakkasid.

2023 aastal jätkab Tartu Jahimeeste Metsaselts samalaadse tegevusega vastavalt põhikirjas sätestatule.

TARTU JAHIMEESTE METSASELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.