Rohkema info nägemiseks:

SELVESTA HOOLDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 65; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SELVESTA HOOLDUS MTÜ kohta arvamuslugu!"

SELVESTA HOOLDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 65 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Tegevusaruanne Selvesta Hooldus MTÜ asutati mittetulundusühistuna 30.04.2013.a. Ühistu tegevuse eesmärgiks oli Maardus, asuva elamu (välja arvatud korterite kui korteriomandi reaalosade) ja selle juurde kuuluva maa ühine majandamine ning ühistu liikmete ühiste huvide esindamine ja eluruumi kasutamisega seotud teenuste osutamine. Korteriühistu põhieesmärkideks oli korteriomanikele elamu haldamisel kvaliteetse teenuse osutamine ning kõigi elamu ja selle ekspluateerimisega seonduvate probleemide õigeaegne ja kiire lahendamine.

Ühistu juhatus on jälginud pidevalt teenust osutavate ettevõtete töö kvaliteeti ning selle vastavust lepingus sätestatule.

Selvesta Hooldus MTU ei teostanud korteriühistule hooldus ja remonditööd 2022.a.

Korteriühistu tööd korraldas juhatus.Selvesta Hooldus MTÜ juhatus koosnes 2 liikmest. Aruandeaasta jooksul tööjõudu ei olnud..Seoses ühe juhatuse liikme töölõpetamisega on otsustatud Selvesta Hooldus MTÜ sulgeda k.a.

SELVESTA HOOLDUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.