Rohkema info nägemiseks:

EESTI NOORTE AJAKIRJANIKE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 297; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI NOORTE AJAKIRJANIKE kohta arvamuslugu!"

EESTI NOORTE AJAKIRJANIKE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 297 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Eesti Noorte Ajakirjanike Selts asutati 07.06.2013.

Erinevalt 2021. aastast ei olnud 2022. aasta enam mõjutatud COVID-19 pandeemiast. Nii nagu ülejäänud Eestit, iseloomustas ka ENASi aastat

Ukraina ja Ukrainaga seotud kohtumised. Kohtumisi oli rohkem kui aasta varem.

Jaanuaris kohtus ENAS vabas vormis Tallinnas ERRi ajakirjaniku Tarmo Maibergiga.

Veebruaris andis Ekspress Meedia ruumides vabas vormis loengu julgeolekuanalüütik Ivo Juurvee.

Märtsis lõpus leidis aset vabas vormis kohtumine Tallinnas Humalakojas.

Aprilli lõpus toimus ENASi väljasõit Tartusse. Lävisime 4Dimensiooni inimestega ning külastasime nii Tartu Postimehe toimetust kui ka Õhtulehe

Tartu toimetust.

Mai alguses kohtusid ENASi liikmes vabas vormis Ekspress Meedia ajakirjanike Sulev Vedleri ja Tarmo Vahteriga.

Mai keskel kohtus Äripäeva ruumides ENASi liikmetega USA meediaekspert, endine CNNi uudisteankur, endine Moskva büroo juht Jill

Dougherty.

Augustis kohtusid ENASi liikmed Kadriorus president Alar Karisega.

Septembris leidis aset vabas vormis kohtumine Tallinnas Humalakojas.

Oktoobri keskel kohtusid ENASi liikmed välisministeeriumis kantsler Jonatan Vsevioviga.

Detsembri alguses leidis aset vabas vormis kohtumine endise Ekspressi peatoimetaja Erik Mooraga.

Endiselt toimus arutelu päevakajaliste sündmuste üle seltsi Facebooki grupis, samuti vahetasid liikmed erialaseid töökuulutusi ning muid tööalaseid pakkumisi.

Juhatus võttis südameasjaks värvata seltsi uusi liikmeid ning see ka õnnestus. Jätkasime traditsiooni tutvustada iga uut liiget seltsi Facebooki grupis.

Eesti Noorte Ajakirjanike Selts ühendab Eesti väljaannetes ja vabakutselisena töötavaid noori ajakirjanikke, et täiendada enda tööalaseid oskusi ja parandada ajakirjanduse kvaliteeti. Seltsis on liikmeid mitmest meediakontsernist. Esindatud on nii avalik-õiguslik kui ka erameedia organisatsioonid. Samuti on liikmeid nii trükiajakirjandusest kui ka raadiost ja televisioonist.

Seltsi eesmärk on: - tõsta Eesti noorte ajakirjanike kutseoskusi; - seista noorte ajakirjanike huvide eest; - vahendada noorte ajakirjanike ja tööandjate kontakte; - teha koostööd ülikoolidega ajakirjandus- ja meediaõppe kujundamisel; - luua rahvusvahelisi kontakte.

EESTI NOORTE AJAKIRJANIKE SELTS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.