Rohkema info nägemiseks:

LS KONSULTANT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 29; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LS KONSULTANT MTÜ kohta arvamuslugu!"

LS KONSULTANT MTÜ hetkeolukord

Juba 29 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Firma põhilised andmed: nimetus- MTÜ LS Konsultant, juriidiline staatus – mittetulundusühing, tegevuse suund – sotsiaalsete; psühholoogiliste ja tööturualaste teenuste osutamine ja selliste teenuste kättesaadavuse ja kvaliteedi parandamine; registrikood 80358069 ja pangaarve 17003390001 , IBAN EE071700017003390001 Nordea Bank.

Kontakttelefonid: Ljubov Bredihhina - 53047638, Sergei Bredihhin –5099314, e-post: ljubov.bredihhina@gmail.com.

2022 a. MTÜ LS Konsultant koostas mitu projekte osalemiseks konkurssidel, aga kahjuks toetust ei saanud. Edaspidiselt planeeritakse arendada psühollogilist nõustamist ning tegevusi, mis aitavad inimesi ja s.h. koolilaste vaimset ja kultuurilist arendamist, ühiskonna ja vastastiku sallivuse suurendamist, teadmise tõstmist lõimumisprotsessist ja võimalustest. Osalemine projektides annab

MTÜ-le LS Konsultant uued arenguvõimalused. See võimaldab luua uusi kontakte asutuste ja organisatsioonidega, mis soodustab edasiste projektide ja ürituste läbiviimist.

Juhatus koosneb kahest inimesest: Ljubov Bredihhina, juhatuse liige, Sergei Bredihhin , juhatuse liige.

Ljubov Bredihhina

Juhatuse liige

Sergei Bredihhin

Juhatuse liige 15.06.2023.a

LS KONSULTANT MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.