Rohkema info nägemiseks:

ROTARY KLUBI TALLINN VANALINN MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1157; jälgijaid - 58. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ROTARY KLUBI TALLINN kohta arvamuslugu!"

ROTARY KLUBI TALLINN VANALINN MTÜ hetkeolukord

Juba 1157 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 58 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Rotary Klubi Tallinn Vanalinn asutati 27.06.2013 vabatahtlikuse alusel avalikes huvides tegutseva mittetulundusühinguna, mis oma tegevuses juhindub Rotary rahvusvahelistest tegevuspõhimõtetest. Ühingu põhieesmärgiks on liikmete heategevusliku ühistegevuse ja koostöö koordineerimine ning heategevus avalikes huvides.

Ühingusse kuulub 53 füüsilisest isikust liiget. Liikmete arv majandusaasta jooksul 53.

Ühingut juhib 3 liikmeline juhatus, mis määratakse üldkoosoleku poolt ametisse kuni 3-ks aastaks.

Ühingul tegevtöötajaid ei ole.

2022/2023 majandusaasta jooksul Rotary Klubi Tallinn Vanalinn tegeles aktiivselt Ukrainasse sõjapiirkonda saadetavate abivahendite hankimisega. Lisaks osaleti Noorsoovahetuse projektis ja toetati rahaliselt Noored Kooli SA tegevust.

Järgmisel majandusaastal on plaanis jätkata osalemist Noorsoovahetuse projektis, käivitada projekt Eesti koolijuhtide kompetentsi avardamiseks koostöös Eesti Rotary keskusega. Samuti on kavas maksta stipendiumeid Noore talendi toetamise konkurssi raames, millega üliõpilased saavad oma õppe- või uurismistöö kulusid katta.

ROTARY KLUBI TALLINN VANALINN MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.