Rohkema info nägemiseks:

VIRU ROTARY KLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 235; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VIRU ROTARY KLUBI kohta arvamuslugu!"

VIRU ROTARY KLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 235 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Viru Rotary klubi on asutatud 2012. aastal. Äriregistris on mittetulundusühing registreeritud 2013. aastal. Mittetulundusühingu peamiseks eesmärgiks on klubi liikmete ühistegevuse koordineerimine, koolitamine ning heategevuslike projektide toetamine.

Alates 01.01.2020 on klubi liikmemaks 200 eurot aastas. Liikmemaksust tasutakse aastas 65 eurot liikme kohta Rotary maailmaorganisatsioonile "Rotary International", 54 eurot liikme kohta Rotary piirkonna nr 1420 liikmemaksu ning osaletakse muudes aktsioonides, mille kohta otsustatakse igakordselt eraldi.

Mittetulundusühingu eesmärkideks järgnevatel aastatel on klubi liikmetele huvitavate ja harivate koosolekute ja seminaride korraldamine, ühistegevused, heade algatuste toetamine eelkõige Ida-Virumaal.

Mittetulundusühingu igapäevast tegevust juhib klubi president, kes valitakse liikmete poolt üheks aastaks. President asub, võttes arvesse rahvusvahelise Rotary liikumise tavasid, oma ametikohustusi täitma jooksva aasta 30. juunist alates.

Aruandeperioodil töötasusid ei makstud.

VIRU ROTARY KLUBI MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.