Rohkema info nägemiseks:

HALASTUSMAJA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 600; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HALASTUSMAJA MTÜ kohta arvamuslugu!"

HALASTUSMAJA MTÜ hetkeolukord

Juba 600 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Halastusmaja oli asutatud 06.11.2013.a. MTÜ Halastusmaja põhitegevuseks 2022 aastal on sotsiaalse abi osutamine vallasemadele, pensionäridele, vanemateta lastele, isikutele, kes kannavad vabaduskaotuslikku karistust ja kinnipidamisasutustest vabanenutele ja nende perekondadele ning kuriteo ohvriks langenud isikutele. Samuti AIDS-ihaigetele, alkohoolse, narkootilise ja toksikomaaniasõltuvusega isikutele.

MTÜ Halastusmaja keskmine töötajate arv majandusaastal oli 1 inimest. MTÜ Halastusmaja juhatuse töötasud moodustasid majandusaasta 1200,00 eurot. Juhatuseliige Maksim Torgasov eest oli makstud sotsiaalmaks 405.60 eurot. Kõik tööd teostasid vabatahtlikud tasuta.

MTÜ Halastusmaja pakub narkootilise- ja alkohoolsesõltuvusega isikutele võimaluse läbida vabatahtlik ja tasuta 9-kuuline taastuskuur Piibli väärtuste alusel sõltuvusest vabanemiseks

MTÜ Halastusmaja Taastuskeskuses. MTÜ Halastusmaja üürib talutaastuskuuri läbiviimise jaoks Ida-Virumaakonnas Aseris, ja üürib pood Ida-Virumaal, kus müüakse osa humanitaarabina saadud asjadest. Samuti MTÜ Halastusmaja annab tasuta humanitaarabina saadud asjad vallasemadele, pensionäridele ja teistele sotsiaalse abi vajavatele isikutele. Humanitaarabi (kasutatudriided ja mööbel) saame meie sõpradest ja kristlikelt misjoneilt Soomest ja Rootsist.

Vahendeid oma tegevuse läbiviimiseks MTÜ Halastusmaja saab eraisikute ja organisatsioonide vabatahtlikest annetustest ning kasutatud riiete müügist.

Ajavahemikul veebruarist detsembrini 2022. aasta firma abistas Ukrainast pärit pagulasi. Aasta jooksul elas ruumides 32 Ukraina pagulast, kellele osutati ka abi dokumentide vormistamisega, transpordi ja muude vajalike teenustega. Vee, gaasi, elektri tarbimise kasvu ning kommunaalteenuste hindade hüppamise tõttu jäi ettevõte kahjumisse.

Taastuskeskuste metoodikale kuulub isiku viibimine taastuskeskuse talu territooriumil 9 (üheksa) kuude jooksul, igapäevane füüsiline töö ja range elu- jatöödistsipliin.Taastusravi tulemusena taastuskeskuse kliendid saavad vabaks narkosõltuvusest ja omandavad head enesedistsipliini- ja tööoskused. Nad saavad täisväärtuslikek sühiskonna liikmeteks ja maksumaksjateks (enne taastusravi on nende elustiil varastamine ja teised kriminaalteod).Taastuskuurimeetodid:1.

Tervislikeluviis talus 2. Tööteraapia 3. Sporditeraapia 4. Eludistsipliin 5. Isiku vaimulik taastumine.Tööteraapia hõlmab MTÜ Halastusmaja eluruumide, sanitaarruumide ja tehniliste ruumide heakord ja remont. Taastuskuuri läbivad isikud õppivad, kuidas ennast varustama juurviljadega, puuviljadega. MTÜ Halastusmaja Taastuskeskustes on olemas 0,12 hektarit maad, osa nendest kasutatakse kartuli, porgandi, punapeedi, kapsa ja teiste juurviljade ja puuviljade kasvatamiseks.

Halastusmaja MTÜ-s raviti 2022. aasta jooksul umbes 15 inimest, täieliku taastusravi oli tehtud 10 inimestele, nad elasid ja töötasid keskuses alaliselt, vabatahtlikuks tegevuseks jäi 3 inimest, kes abistavad ja elavad alaliselt keskuses, ülejäänud elasid mitu kuud ja lahkusid, (keskus tegeleb vabatahtliku rehabilitatsiooniga, ilma sunnita), mõned naasid tagasi (paljud helistavad ja paluvad nendele järele tulla). Meie kuulutused on teistes linnades ja meile helistatakse Tallinnast,

Narvast, Jõhvist, Kohtla-Järvest ja me tuleme nendele järele või ostame bussipiletid. Facebookis on meie kohta väga üksikasjalik informatsioon.

Ka suvel oli meil suvine lastelaager madala sissetulekuga ja vähekindlustatud perede lastele, umbes 10-20 inimesele.2022. aastal korraldati heategevusüritusi koos kingitustega lastele ja täiskasvanutele, kohal oli umbes 25-30 inimest .Sügisel korraldati Aseris lastering Osavad käed, kus lapsed saavad arendada ja omandada näputööoskusi, osaleb umbes 15 last . Korraldati

HALASTUSMAJA MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.