Rohkema info nägemiseks:

LIIMALA SADAMA ARENDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 348; jälgijaid - 7. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LIIMALA SADAMA ARENDUS kohta arvamuslugu!"

LIIMALA SADAMA ARENDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 348 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Liimala sadama arendus on asutatud eesmärgiga rajada ja arendada Purtse jõe suudmeala ühes seal asuva Purtse jahtsadama ja Tulivee keskusega, tutvustada Virumaa rannakülade traditsioonilist eluviisi ja 1920-30ndatel toimunud salapiiritusevedu ning populariseerida Ida-Virumaa rannaala sise- ja välisturistide potentsiaalse turismisihtkohana. 2021 aastal panustasid MTÜ liikmed ühingu tegevusse peamiselt vabatahtliku tööga. Lisaks Liimala rannaala arendamisele, pöörati möödunud aastal tähelepanu ka Purtse jõe ja selle valgala puhtusele, takistamaks jõe aktiivset reostamist reoveega ning osaleti Lüganuse valla üldplaneeringu koostamise protsessis. MTÜ liikmed olid tegevad nii Liimala rannaala koristamise talgutel. 2023 aastal on kavas jätkata senise tegevusega ning pühenduda senisest veel enam kohaliku elu arendamisele ja keskkonnaküsimustele.

LIIMALA SADAMA ARENDUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.