Rohkema info nägemiseks:

RAKVERE REAALGÜMNAASIUMI VILISTLASKOGU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 340; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RAKVERE REAALGÜMNAASIUMI VILISTLASKOGU kohta arvamuslugu!"

RAKVERE REAALGÜMNAASIUMI VILISTLASKOGU MTÜ hetkeolukord

Juba 340 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

MTÜ Rakvere Reaalgümnaasiumi vilistlaskogu loodi selleks, et et tugevdada Rakvere Reaalgümnaasiumi (1973-95 Rakvere 3. Keskkool) vilistlaste ja kooli vahelist koostööd. Selleks annab MTÜ vilistlaste annetustest kogutud stipendiume kooli õpilaste toetuseks ning rakendab vilistlaste kogemusi, oskusi, teadmisi ja energiat muul moel kooli heaks. Vilistlaskogu tegutseb alates 2012. aasta lõpust, MTÜ-na alates 2014.

aastast.

2022. aasta tegevused, tulemused ja raha-asjad

Vilistlaskogul oli vaikne aasta. Et alates 2022/23 õppeaastast jätkab kool tegutsemist põhikoolina Rakvere Reaalkooli nime all, lõpetas kooli viimane gümnaasiumilend. Parima lõpetaja 1000-eurose stipendiumi saajaks valis vilistlaskogu esitatud kandidaatide seast Erling Edingu. Et stipendiumiraha oli meil olemas varasemate aastate laekumistest, siis ei võtnud me ette ka uusi annetuste kogumise algatusi, vilistlaskogu tuludeks olid püsiannetajatelt laekunud 124 eurot. Selle tõttu lõppes 2022. majandusaasta rahaliselt negatiivse tulemiga, mis oli aga ette plaanitud. Täname vilistlastest püsi-annetajaid: Rainer Rohesalu, Eva Mõttus, Katrin Remiküll ning Jevgeni Javorski!

Seevastu 2023. aasta tuleb vilistlaskogule tegus, sest kevadel tähistatakse kooli 50. juubelit. Vilistlaskogu annab seks puhuks välja vilistlaste mälestuste raamatu „Kolmandast koolist Reaalini“ ning korraldab koos kooliga juubeli puhul toimuva traditsioonilise vilistlaste kokkutuleku.

Nende tegevustega seotud kulud katame raamatu ja kokkutulekupääsmete müügi ning annetuste kogumisega.

Liikmeskond, võrgustik ja juhtimine

Vastavalt põhikirjale võib MTÜ liikmeks astuda iga RRG vilistlane. Samas ei ole vilistlaskogu tegevustes kaasa löömiseks vaja MTÜ-ga liituda ning midagi spetsiaalselt liikmeskonna kasvatamiseks me ka ette ei võtnud. Uusi liitujaid ega lahkujaid 2022. aastal polnud, seega on liikmeid endiselt 17. Vilistlakogu Facebooki lehel on seevastu umbes 1500 jälgijat ning e-posti listis umbes 1700 aadressi.

Kooli hoolekogus esindasid vilistlasi Marleen Allemann 39. lennust ja Reino Einmann 41. lennust.

Vilistlaskogu tööd juhtis kolmeliikmeline juhatus, kuhu kuuluvad Aleksander Bankiir (31. lend), Simar Selezov (30. lend) ja Urmo Kübar (22.

lend). Töötasu juhatuse liikmetele ei maksta. Uus juhatus valitakse vilistlaskogu 2023. aasta üldkoosolekul.

RAKVERE REAALGÜMNAASIUMI VILISTLASKOGU MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.