Rohkema info nägemiseks:

NOORTE ETTEVÕTLIKKUSE ARENDAMISE ÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 190; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta NOORTE ETTEVÕTLIKKUSE ARENDAMISE kohta arvamuslugu!"

NOORTE ETTEVÕTLIKKUSE ARENDAMISE ÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 190 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Noorte Ettevõtlikkuse Arendamise Ühing on 2014. aasta märtsikuus asutatud mittetulundusühing, mille eesmärgiks on noorte sotsiaalse ettevõtlikkuse toetamine nii kohalike kui rahvusvaheliste projektide kaudu. Ühingu põhiline fookus on noorte jaoks oluliste teemade käsitlemisel ja noorte initsiatiivi toetamisel. Tegemist on väikese ühinguga, mille juhatusse kuulub kaks inimest ja aktiivseid liikmeid 2022. aasta detsembrikuu seisuga ühingus enam ei ole (mis on viis vähem, kui aasta varem, põhjuseks ühingu aktiivse tegevuse vähenemine tulenevalt liikmete elumuutustest).

Noorteühing on oma tegutsemisaja jooksul keskendunud tugevalt rahvusvahelisele koostööle – ühing kuulub jätkuvalt rahvusvahelisse koostöövõrgustikku, on välismaale projektidesse saatnud osalema üle 150 noore, organiseerinud Eestis üheksa rahvusvahelist noortevahetust ja panustanud seeläbi kokku ligi 470 noore arengusse. Aastal 2022 on ühingu tegevus võrreldes varasemaga koomale tõmbunud – sel aastal ei võetud vastu partnerluspakkumisi rahvusvahelistes projektides, kuhu Eestist osalejaid saata.

Kohaliku tasandi noorsootöösse on ühing panustanud just inimeste kaudu, kes ühingusse kuuluvad. 2022.aastal jätkati koostööga erinevate noortekeskuste ja noortelaagritega, kus viidi läbi sotsiaalse ettevõtlikkuse, projektikirjutamise ja -juhtimise teemalisi töötube. Lisaks keskenduti töötubade käigus rahvusvahelise noorsootöö võimaluste tutvustamisele. Nende tegevuste elluviimiseks kasutati ära suures osas ühingu rahalised vahendid ja kuna tegemist ei olnud tasuliste tegevustega, siis sissetulekud 2022. aastal puudusid. See oli ühingu juhatuse otsus, et töötoad viiakse läbi tasuta.

2022. aastal jätkati koostööd Huvitegevuse ja Noorsootöö SA-ga, mille raames toimus rahvusvaheliste partnerite kohtumine Itaalias, rahvusvaheline koolitus Eestis ja valmisid õppematerjalid nii formaal- kui mitteformaalse hariduse jaoks, mis keskenduvad noortele koostöö ja suhtlemisoskuste õpetamisele.

Usume tugevalt, et kõik noored väärivad võimalusi, mida tänane maailm neile pakub ja töötame järjepidevalt selle nimel, et tänased noored oleksid homsed tegijad. Möödunud aastal on ühingu tegevus võrreldes varasemaga oluliselt tagasihoidlikum, aga oluliste teemadega tegeleme edasi.

NOORTE ETTEVÕTLIKKUSE ARENDAMISE ÜHING MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.