Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, PALLASTI TN 42 KORTERIÜHISTU

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 241; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, PALLASTI TN kohta arvamuslugu!"

TALLINN, PALLASTI TN 42 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 241 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tallinn, Pallasti tn 42 korteriühistu (algne-täiendav nimi Korteriühistu Pallasti 42) (edaspidi: "Ühistu" ), ametliku nimega alates 01.01.2018 ja lõpliku nimega alates 06.03.2018 Tallinn, Pallasti tn 42 korteriühistu, mille asukoht on Pallasti tn. 42, Lasnamäe linnaosa, Tallinn, Harju maakond, postiaaadress: Pallasti tn. 42 (Ühistu postkast), Tallinn 11413 ja muudetud e-posti aadress on pallasti42ky@gmail.com, asutati 06.03.2014.a. Tallinn, Pallasti tn. 42 korterihoonestusõiguste omanike poolt kokkukutsutud Ühistu asutamiskoosolekul, kus võeti vastu põhikiri, valiti juhatus ja revisjonikomisjon.

Ühistu esmakanne on tehtud MTÜ ja sihtasutuste registrisse 24.03.2014.a. ja on avatud Harju Maakohtu registriosakonna mittetulundusühingu registrikaart nr. 1. Ühistu registrikood on 80368659.

Seoses eraldi korteriühistute registri avamisega, registrikaardi avamiskanne korteriühistute registris tehtud 07.01.2018.

Ühistul on avatud Swedbank´is oma arveldusarve.

Ühistu juhindub oma tegevuses Eesti Vabariigi seadustest, muudest Ühistu tegevust reguleerivatest õigusaktidest ning

Ühistu põhikirjast.

Ühistu tegevuse eesmärgiks on Tallinna linnas, Pallasti tn. 42 paiknevate korterihoonestusõiguste (edaspidi ka "korterite") eseme osaks olevate hoonestusõiguse mõtteliste osade ühine majandamine ja haldamine ning Ühistu liikmete ühiste huvide esindamine, korterelamu heaperemeheliku kasutamise korraldamine Ühistu liikmete poolt, samuti korterelamu korrashoiu eest hoolitsemine, vajalike remonttööde teostamine ja Ühistu korterite omanike/liikmete poolt laekuvate maksete sihtots- tarbeline kasutamine.

Korterelamu valmimisaasta - 2012. juuni.

Ühistu tööd korraldab 3-meliikmeline juhatus. Juhatuse tööd korraldab juhatuse esimees, Liivi Kontus, Ühistu korterihoonestusõiguste omanike/liikmete üldkoosoleku otsusega sõlmitud käsunduslepingu alusel.

Ühistu töökorralduse aluseks 2022. aastal oli 19.05.2022.a.toimunud Ühistu korterihoonestusõiguste omanike üldkoosolekul vastuvõetud otsused nii haldus- ja hooldus- ning remonditasude kogumisel kui ka eelpool nimetatud üldkoosolekul kehtestatud 2022.a. majanduskava.

Ühistule osutab raamatupidamisteenust ettevõte OÜ Aitman Irina Aitman isikus.

Töölepingu alusel töötajate arv on 1. Arvestatud palgad koos puhkusetasuga ja juhatuse liikme tasu moodutasid kokku summas 2579 EUR.

Aasta keskmine remonditasu kuumakse moodustas 0,1917 EUR/m².

Remondifondi laekuvatest remonditasudest teostati remonttööd vastavalt 2022.a. majanduskavas planeeritule.

Haldus- ja hooldustasu koguti keskmiselt 0,56584 EUR/m² kalendrikuus, mida kasutati vastavalt majanduskavades planeeritule.

Ühistul on sõlmitud kindlustusfirmadega If P&C Insurance AS ja Seesam Insurance elamule kindlustus 2022. aastal maksega 229 EUR.

Võlgnevusi seisuga 31.12.2022.a. Maksu- Ja Tolliametile ei ole.

Ühistu juhatus tegeles ka kommunaalteenuste vahendamisega korterihoonestusõiguste omanikele/liikmetele. Selleks oli juhatusel sõlmitud lepingud kommunaalteenuseid osutatavate ettevõtetega, s.h. AS Utilitas Tallinn, Tallinna Vesi AS, Eesti Keskkonnateenused AS, Eesti Energia

AS ja Elektrilevi OÜ.

Võlgnevused on 2022.a. detsembrikuu eest kommunaalteenuste tarnijatele ja internetiteenuse eest AS-le STV, mille eest on tasutud jaanuaris 2023.a.

Laekuvatest rahalistest vahenditest remondifondi teostatakse 2023. aastal remont- ja avariiremonttöid vastavalt vajadusele ja 2023.a.

majanduskavaga planeeritule.

Ühistu ei ole võtnud pangalaenu.

TALLINN, PALLASTI TN 42 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.