Rohkema info nägemiseks:

KARU TALU ARENDUSÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 77; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KARU TALU ARENDUSÜHING kohta arvamuslugu!"

KARU TALU ARENDUSÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 77 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Karu talu arendusühing asutati 2014.a juulis. Ühingu tegevuse eesmärgiks on Saaremaa vallas Sauvere külas asuva Karu talu tervikuna hoidmine ja renoveerimine selle hilisemaks kasutusevõtmiseks MTÜ muude eesmärkide täitmiseks: talutööde oskuste ja taluelu propageerimine, harivate ja kultuuri- ning spordiürituste korraldamine, loodussäästliku eluviisi väärtustamine, kontaktide loomine analoogsete ühingutega.

2014. a. MTÜ Karu talu arendusühing sõlmis kasutusvalduse lepingu Karu kinnistu omanikega. Leping lõppes 2023.a. lõpus ja uue lepingu sõlmimiseks on alustatud läbirääkimisi.

Jätkuvalt on MTÜ põhitegevuseks olnud talgute korraldamine Karu talu olemasoleva seisukorra hoidmiseks.

MTÜ Karu talu arendusühing juhatus on kaheliikmeline. Juhatusele töötasu ega muid hüvitisi 2023.a. ei makstud.

Richard Pajussaar juhatuse liige

KARU TALU ARENDUSÜHING MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.