Rohkema info nägemiseks:

BARCLAY DE TOLLY SÕPRADE KLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1415; jälgijaid - 36. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta BARCLAY DE TOLLY kohta arvamuslugu!"

BARCLAY DE TOLLY SÕPRADE KLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 1415 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 36 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Barclay de Tolly Sõprade Klubi olemus on: (cid:127) koondada julged ja teotahtelised inimesed nii Eestist kui väljastpoolt, kes väärtustavad Eesti ajalugu ja kultuuri; (cid:127) harida klubiliikmeid Eestiga seotud ajaloo ja suurkujude osas; (cid:127) organiseerida vastavasisulisi kultuuri- ja ajalooüritusi, sh korraldada ühiseid väljasõite; (cid:127) väärtustada ja tõsta esile nii Eesti soost kui maailmast kaasaja inimesi, kes on aidanud Eesti tuntust ajaloo, kultuuri, ettevõtluse vm alal maailmas tõsta ja/või taastada ajaloolisi kultuuripärandeid.

Klubi tegevuspõhimõtted on, et: (cid:127) kaks-kolm korda aastas toimuvad tavapäraselt üritused Eestis või välismaal: aasta alguses toimub iga-aastane Uusaasta ball Keila-Joa lossis Schloss Fall. 2022. veebruaris (cid:127) toimus sündmus, mille muusikalises osas tuli ettekandele Kristjan Järvi loodud ainulaadne muusikaline elamus "MEELTE VIDEVIK”. 2021. aasta alguses balli kahjuks korraldada ei saanud Covid-19st tulenevalt. 2020. aastal toimus ball Roberto Davi osalusel; 2019. aastal maskiball Memoirs de Paris. 2018. aastal jazzpianist Holger Marjamaa ja Klassikatähtedega (solist Elina Netchajeva). 2017. aastal Viini Keelpillikvartetiga, 2016. aastal Maria teatri solistidega Peterburist ja 2015. aastal Estonia Ooperiteatri solistidega; iga-aastaselt toimuvad väliskultuurireisid. 2020. aastast on reisid jäänud COVID-10 tõttu ootele.

(cid:127) 2019. aasta kevadel käidi Pariisis, 2018. aasta algul toimus Jaapani külastus, et kohtuda seal tegutsevate Eestiga seotud või Eestist huvituvate ettevõtjate ning kultuuritegelastega. 2017.

aastal on käidi Londonis, 2016. aastal Viinis ja 2015. aastal Peterburis; anda välja Barcaly de Tolly Klubi teenemärk - Eestimaa au ja uhkus. Esimese teenetemärgi sai (cid:127) klaverivirtuoos ja Estonia klaverivabriku omanik Indrek Laul. Estonia Klaverivabrik on Eesti kultuurisaadik maailmas, esindades keelt, kultuuri ja laulupidusid. Teenetemärgi andis üle rahvusvaheliselt tuntuim Eesti helilooja Arvo Pärt. 2017. aastal sai teenetemärgi ooperidiiva metsosopran Annely Peebo, kes on üle 20 aasta Eestit esindanud tunnustatud ooperilavadel üle maailma. 2018. aastal sai teenetemärgi sumomaadleja Kaido Höövelson ehk Baruto, kes on tuntumaid eestlasi välismaal ja ka telestaar. 2019. aasta teenetmärk oli au anda maestro Neeme

Järvile. 2020. aastal sai teenetemärgi keskkonnaentusiast, globaalse prügikoristamise “Teeme ära” ellukutsuja Rainer Nõlvak. 2021. aasta oktoobris toimus Keila - Joa lossis teenetemärgi “

Eestimaa Au ja Uhkus” pidulik tseremoonia uues reaalsuses. Teenetemärgi andsime väikeses ringis üle Anne Veskile, millele augustis järgnes Anne Veskiga Muinastulede öö tähistamine.

Barclay de Tolly Sõprade Klubi otsustas anda 2022. aastal, järjekorras seitsmenda teenetemärgi „Eestimaa Au ja Uhkus“ ettevõtjatele Markus ja Martin Villigule. Teenetemärgid on valmistanud juveelimaja Tenzo Jewellery House.

Klubi koos liimetega on toetanud kaasaja inimesi ja projekte, kes aitavad Eestit maailmas suureks teha. Barclay de Tolly Sõprade Klubi liikmed toetasid 2022. aastal Estfilmi poolt Georg Otsa elule pühendatud dokumentaalfilmi „Bariton Frakis“ valmimist. Varasemalt on toetatud pianist Holger

Marjamaad, Barclay de Tolly mauseleumi korrastamist ja kontratenor Martin Karu.

Ühingu liikmeks saab olla isik, kes on valmis aktiivselt kaasa lööma ühingu eesmärkide elluviimisel ja täidab põhikirja nõudeid. Klubi liikmeks saamise otsustab Klubi eestseisus. Klubi liikmed tasuvad üritustel osalemise kaudu Klubi liikmemaksu. Lisaks on võimalik Klubi tegevust sponsorlusega toetada.

Ühingul on 3 juhatuse liiget, kellele tegevuse eest tasu ei ole makstud.

BARCLAY DE TOLLY SÕPRADE KLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.