Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, HAGUDI TN 22 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 245; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, HAGUDI TN kohta arvamuslugu!"

TALLINN, HAGUDI TN 22 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 245 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

KÜ Hagudi 22 on loodud 31.07.2014.a ja tegutseb põhikirja alusel. Eesmärk on elamu heaperemeheliku kasutamise korraldamine ja ühistu liikmete ühiste huvide esindamine. Aruandeperioodil oli uuendatud katuse ehitusluba ning lõpuks sõlmitud ehitus- ja laenuleping Hagudi 22/1 maja renoveerimiseks ja katuse tõstmiseks. Aruandeperioodi lõpus alustati ehitustellingute paigaldamist.

Renoveerimistööd ise alustatakse 2023.a. Jaanuaris ning planeeritakse lõpetada mais 2023.

Kuigi pangaga on sõlmitud laenuleping maja renoveerimise finantseerimiseks ei ole aruandeperioodil laenu väljamakseid ühistule tehtud mille tõttu laen ei kajastu aruandeaasta aruandes.

TALLINN, HAGUDI TN 22 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.