Rohkema info nägemiseks:

PROJECT SPIRIT MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud sünnipäevade korraldamisele, mängujuhi teenuste pakkumisele ning rahvusvaheliste koolituste ja laagrite korraldamisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus õhk on täis naeru, kus iga sünnipäev on suur seiklus ja kus õppimine ning lõbu käivad käsikäes. PROJECT SPIRIT MTÜ juures oleme me rohkem kui lihtsalt teenus; me oleme laste ja noorte unustamatute kogemuste loojad.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: me oleme spetsialiseerunud sünnipäevade korraldamisele, mängujuhtide teenuste pakkumisele ning rahvusvaheliste koolituste ja laagrite läbiviimisele. Me usume, et iga laps väärib tähistamist, mis on sama ainulaadne ja eriline nagu nad ise, ja meie mängujuhid on võlurid, kes selle teoks teevad.

Südames kirg ja kotitäis mänge, on meie mängujuhid koolitatud professionaalid, kes on spetsialiseerunud laste lõbustamisele sünnipäevadel ja üritustel. Nad on tseremooniameistrid, kes orkestreerivad mängude, tegevuste ja meelelahutuste sümfooniat, mis on kohandatud teie ürituse teemale ja osalejate vanusele. Nad loovad rõõmu õhkkonna ja tagavad, et iga lapsel on lõbus ja meeldejääv päev.

Meie teenused ei ole ainult meelelahutuse pakkumine; need on loodud 'Rõõmsateks teekondadeks noortele mõistustele!' Olgu see meie kaasahaarava mängujuhi teenuse kaudu, meie fantaasiarikka näomaalingu, meie loova meisterdamise sessioonide või meie lõbusate õhupallikujude kaudu, toome me naeratusi nägudele ja jätame särtsu teie väikeste silmadesse.

Meie hinnastamine on sama sõbralik kui meie teenus. Me usume kvaliteetse meelelahutuse pakkumisse suurepärase väärtusega, mis peegeldab meie noorte, motiveeritud mängujuhtide pühendumust ja oskusi, kes on läbinud meie põhjaliku koolituse. Alates vaid 50 eurost tunnis pakume teenustevalikut, mida saab kohandada vastavalt teie vajadustele:

  • Mängujuhi Teenus: Sisaldab 60 minutit kostümeeritud või kostümeerimata mängujuhi tegevust laste ja noortega.
  • Näomaalingud: Meie näomaalingute teenuseid saab broneerida eraldi või lisada mängujuhi teenusele lisatasu eest 20 eurot, pikendades lõbu 15 minuti võrra.
  • Meisterdamine: Meie meisterdajad töötavad peolistega, et luua erinevaid käsitöid, mille materjalid pakume meie ja projektid on eelnevalt arutatud sihtrühma järgi.
  • Õhupallikujud: Meie õhupallikunstnikke saab broneerida, et luua võluvaid õhupallikujusid, mis köidavad ja lõbustavad.

PROJECT SPIRIT MTÜ-s oleme pühendunud teenuste pakkumisele, mis ainult ei lõbusta, vaid soodustavad ka kasvu, õppimist ja rahvusvahelisi sidemeid meie koolituste ja laagrite kaudu. Liitu meiega, et luua rõõmsaid teekondi, mida teie lapsed hindavad terve elu.

PROJECT SPIRIT MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

PROJECT SPIRIT MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Project Spirit on asutatud 2014. aasta septembris. Majandustegevusega alustati samal aastal. MTÜ Project Spirit põhitegevusalaks oli aruandeperioodil Mujal liigitamata koolitus (EMTAK 8559). Aasta jooksul viidi ellu Erasmus+ noortevaldkonna projekte ning erinevatele tellijatele mitmesuguseid koolitusi, sh nt projektikirjutamine.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida oma üritusele täiuslik mängujuht?

Mängujuht on mis tahes interaktiivset meelelahutust sisaldava ürituse võtmefiguur. Nad vastutavad mängude ja tegevuste planeerimise, korraldamise ja läbiviimise
ssb.ee
Mängujuht on mis tahes interaktiivset meelelahutust sisaldava ürituse võtmefiguur. Nad vastutavad mängude ja tegevuste planeerimise, korraldamise ja läbiviimise eest. Nende roll hõlmab osalejate kaasatuse tagamist, ürituse sujuva kulgemise kindlustamist ning tegevuste ohutuse ja vanuserühmale sobivuse jälgimist. Ürituse edu sõltub sageli pakutava meelelahutuse kvaliteedist. Oskuslik mängujuht mitte ainult ei lõbusta, vaid loob ka õppimist ja arengut soodustava keskkonna, mis on eriti oluline laste ja noorukite ürituste puhul. Oma ürituse vajaduste tuvastamine Arvestage oma osalejate

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.