Rohkema info nägemiseks:

HIIUMAA KOGUKONNATEENUSED MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 346; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HIIUMAA KOGUKONNATEENUSED MTÜ kohta arvamuslugu!"

HIIUMAA KOGUKONNATEENUSED MTÜ hetkeolukord

Juba 346 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Hiiumaa Kogukonnateenused loodi 08.08.2014 ning unhingu eesmärgiks on avalikkuse huvides erinevate teenuste osutamine, kus tururegulatsioon mingis valdkondades ei toimi, tegevus on suunatud kogukonna arengule ja seal töökohtade loomisele.

Lisategevusena erinevate huviringide, koolituste ja unrituste läbiviimine, projektide juhtimine, harrastuskalapununki, purjetamist ja keskkonnakaitselist tegevust toetavad tegevused.

Hetkel omab unhing unhte mastikraanat Kärdla sadamas, mille kandejõud on kuni 3,5T ning millega saab merre tõsta väiksemaid aluseid ja maste.

Lisateenusena osutab MTÜ Hiiumaa Kogukonnateenused transporditeenust 19-kohalise bussiga ja autodega.

Hetkel on unhingul täiskasvanud liikmeid 1 inimene ja 1 eraõiguslik juriidiline isik.

Aastal 2022 liikmemaksu ei kogutud.

Juhatuse liikmele töötasu aastal 2022 ei makstud.

HIIUMAA KOGUKONNATEENUSED MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.