Rohkema info nägemiseks:

PIISTAOJA MAAPARANDUSÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 77; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PIISTAOJA MAAPARANDUSÜHISTU kohta arvamuslugu!"

PIISTAOJA MAAPARANDUSÜHISTU hetkeolukord

Juba 77 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Maaparandusühistu on asutatud 2015. a eesmärgiga hoida korras parandatud maade veereziim, mis hõlmab kogu kuivendusvõrku koos vett ärajuhtivate eesvooludega.

Olemasolevad maaparandusobjektid on käiku antud keskmiselt 35-50 aastat tagasi. Seega on neil asuvad maaparandussüsteemid moraalselt ja füüsiliselt vananenud koos paljude rikete ja ummistustega. Selleks, et ei kannataks parandatatud maade viljelusväärtus liigniiskuse tõttu; on vajalik olemasoleva maaparanduse uuendamine ja renoveerimine.

Investeeringutoetusi on taotletud ja saadud MAK-i meetmest 4.3.2 "Põllu- ja metsamajanduse taristu arendamine ja hoid".

Tänu sellele on saadud ära teha palju vajalikku ja tööd jätkuvad ka edaspidi parima võimaliku lõpptulemuse nimel.

Maade kasutaja on Piistaoja Katsetalu OÜ, kes kasutatab maid rendilepingute alusel, kuid on ka ise maade omanik. Käesoleval ajal omab nimetatud tootja ekskavaatorit ja niidukeid, milledega on võimalik teha hooldus- ja korrastustöid vastavalt vajadusele ja selleks sobival ajal.

Edaspidi oleks vajalik senist tegevust maade parandamise osas jätkata, sest maaparandussüsteeme renoveerida on veel piisavalt. Kõik selle nimel, et põllumajanduslik tegevus oleks jätkusuutlik ja maad ei jääks liigniiskuse tõttu tootmisest välja.

Põhiline toetaja nii rahaliselt kui ka tehnikaga ongi tootja, kes on ka maaparandusühistu liige.

Juhatuse liige ja raamatupidaja on tegutsenud ühiskondlikul alusel.

PIISTAOJA MAAPARANDUSÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.