Rohkema info nägemiseks:

BC RAPLAMAA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 247; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta BC RAPLAMAA MTÜ kohta arvamuslugu!"

BC RAPLAMAA MTÜ hetkeolukord

Juba 247 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

BC Raplamaa on mittetulundusühinguna tegutsev vabatahtlik ühendus, mille põhitegevus on suunatud korvpalli harrastamisele eelkõige laste ja noorte hulgas, seda nii tervisespordi kui ka võistlusspordi tasemel. Eesmärk on laste ja noorte kehalise aktiivsuse tõstmine, korvpalliharrastuse populariseerimine, professionaalse treeningtöö korraldamine ning osavõtu organiseerimine nii vabariigisisestest kui ka rahvusvahelistest korvpallivõistlustest.

2021/2022 hooajal aktiivset tegevust ei toimunud.

2023. aastal aktiivset tegevust ei plaanita, sest võistkond on lõpetanud noorteklassides osalemise kuna võistkonna liikmed on saanud täisealiseks.

Kulutusi põhivarale ei planeerita.

BC Raplamaa tegevus põhineb vabatahtlikkuse alusel, palgalist tööjõudu ei kasutata, juhatus koosneb kolmes liikmest, kellele tegevuse eest juhatuses töötasu ei arvestata.

BC RAPLAMAA MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.