Rohkema info nägemiseks:

OBJA METS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 82; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta OBJA METS MTÜ kohta arvamuslugu!"

OBJA METS MTÜ hetkeolukord

Juba 82 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Obja Mets asutati 21. augustil 2015. aastal eesmärgiga ühendada sarnaste huvidega erametsaomanikke. Ühingu põhitegevuseks on koostöö organiseerimine selleks, et metsa-ja põllumaad jätkusuutlikult majandada, metsaressursse säilitada ja nende seisundit parendada, teostada metsa uuendus-ja hooldustöid, hooldada metsamaa maaparandussüsteeme ja neid uuendada ning rekonstrueerida.

Ühing korraldadab ning osaleb ise koolitustel ja projektikonkurssidel, saamaks rahalisi vahendeid metsandusalaste arenguprojektide läbiviimiseks.

Aruandeaastal jätkus PRIA poolt saadud Eesti maaelu arengukava 2014-2020 ühise põllumajanduspoliitikaga kaasneva maaelu arengu põllu-ja metsamajanduse taristu arendamise ja hoiu investeeringutoetuse abil metsamaal paikneva reguleeriva võrgu ja selle toimimiseks vajalike rajatiste (eesvool ja keskkonnakaitserajatis) Liiva 1/TTP-121 Roela ja Viitna/PÜ 82 Loobu hooldamine.

2023. aastal jätkub eelpoolloetletud keskkonnarajatiste hooldamine.

MTÜ-l on 7 liiget.

MTÜ Juhatus on kaheliikmeline. Juhatuse liikmetele aruandeaastal tasusid ei makstud.

OBJA METS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.