Rohkema info nägemiseks:

AVANGARD GALERII MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kaasaegse ja nõukogude perioodi Eesti kunsti vahendamisega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Avangard Galerii MTÜ-s usume, et kunst ei ole lihtsalt väljendusvorm, vaid dialoog looja ja vaataja vahel. Meie missiooniks on kureerida ja pakkuda valikut peenest Eesti kunstist, mis kõnetab hinge ja süütab kujutlusvõime. Rikkaliku näituste kanga ja kättesaadava veebipoega toome Eesti parimate kunstnike pärandi teie koju.

Meie kollektsioon on kultuuripärandi ja kaasaegse loovuse tähistamine. Alates mõtlemapanevatest abstraktsioonidest Leonhard Lapini poolt kuni rahulike maastikeni, mida on maalinud Mare Vint, iga teos jutustab loo, mis ületab aja ja ruumi. Jüri Arraku elavad kompositsioonid ja Evi Tihemetsa õrn puudutus on vaid pilguheit meie uhkelt esitletavasse mitmekesisesse kunstiteoste valikusse.

Olgu te olete kogenud kollektsionäär või kunstimaailma uustulnuk, meie galerii on koht, kus võite kogeda Eesti kunstioskuste imet. Meie hoolikalt kureeritud valik on saadaval ostuks, võimaldades teil omada tükki kultuuriajaloost. Iga kunstiteos on rohkem kui lihtsalt visuaalne maiuspala; see on investeering kultuuri ja haridusse, avaldusese, mis rikastab teie ruumi ja elu.

Omaks võtke kunstipärand meiega. Uurige meie kollektsioone, leidke oma inspiratsioon ja laske Eesti kunsti ilul muuta teie keskkonda. Küsimuste ja ostude puhul on meie pühendunud meeskond valmis aitama teid leidmaks täiuslikku teost, mis resoneerib teie maitse ja sisekujundusega.

Tähistage meiega Eesti kunsti vaimu. Külastage meie galeriid aadressil Supeluse 1, Pärnu, või sirvige meie veebipoodi, et avastada teid ootavaid meistriteoseid. Omaks võtke kunstipärand!

Võtke meiega ühendust aadressil avangard.galerii@gmail.com või helistage meile numbril +372 56 463 946 igasuguse abi saamiseks.

Kontakt

AVANGARD GALERII MTÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Annika K.

Imetlesin teoseid ja leidsin lõpuks oma kodu jaoks ideaalse maali.

- Martin L.

Suur tänu galeriile väga professionaalse teeninduse eest!

- Eeva T.

Teostega tutvumine e-poes oli tõeline kunstielamus.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Avangard Galerii e-pood

Kunstimaailma avastamine ei ole kunagi olnud nii lihtne ja mugav kui praegu, tänu Avangard Galerii e-poele. Aastal 2015 loodud galerii on alati olnud uuenduslik ja dünaamiline, pakkudes platvormi Eesti kaasaegsele kunstile ning tutvustades avalikkusele kohalike kunstnike loomingut. Nüüd on see kunstielamus kättesaadav kõigile, sõltumata nende asukohast. Avangard Galerii e-pood pakub laia valikut kunstiteoseid graafikast maalikunstini, mis on valitud hoolikalt ja professionaalse silmaga. Olgu otsitavaks seinakaunistus elutuppa või ainulaadne kunstiteos kontorisse – e-poes on midagi igale

Dropdown

kõik artiklid

Avangard Galerii – rohkem kui galerii

Avangard Galerii on rohkem kui pelgalt galerii – see on tõeline partner neile, kes soovivad oma kodu või tööruumi kujundamisel kasutada professionaalset ja kval
ssb.ee
Avangard Galerii on rohkem kui pelgalt galerii – see on tõeline partner neile, kes soovivad oma kodu või tööruumi kujundamisel kasutada professionaalset ja kvaliteetset kunsti. Galerii tegutseb selle nimel, et Eesti kunst jõuaks laiema publikuni ja looks igasse ruumi unikaalse atmosfääri. Galerii e-pood pakub selleks rikkalikku valikut teoseid, mis vastavad erinevatele maitsetele ja eelistustele. Alates 2015. aastast on Avangard Galerii olnud usaldusväärne teejuht kaasaegse Eesti kunsti maailmas. Galerii eesmärgiks on luua ühendus kunstnike ja kunstihuviliste vahel, pakkudes mitte ainult

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.