Rohkema info nägemiseks:

MEELEOLUSPORT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 299; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MEELEOLUSPORT MTÜ kohta arvamuslugu!"

MEELEOLUSPORT MTÜ hetkeolukord

Juba 299 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Meeleolusport alustas oma tegevust 11.11.2015. Sellel hetkel oli MTÜ peamiseks eesmärgiks korraldada erinevaid rahvaspordile suunatud üritusi.

Tänaseks on MTÜ Meeleolusport erinevaid üritusi korraldav ettevõte. Ettevõtte tegevussuunad jagunevad peamiselt kaheks: rahvaspordiürituste korraldamine ja ettevõtetele ürituste korraldamine.

Hetkel on ettevõtte peamiseks suunaks erinevate ürituste korraldamine ettevõtetele, teenuse pakkumine õhtujuhtimise näol jne.

Traditsioonilise suurema sündmusena korraldab MTÜ Meeleolusport liikumispuuetega laste heaks heategevuslikku teatejooksu "Teatejooks", mille Tartu võistlusest võttis 2022 aastal osa ligemale 1000 põhikoolide ja gümnaasiumite õpilast!

Uuel majandusaastal jätkatakse seniste tegevustega, otsides pidevalt juurde uusi ja põnevaid rahvaürituse formaate ning toimumise kohti. Lisaks on ettevõttel plaan leida objekt, kus oleks võimalik igapäevaselt kõikidele huvilistel pakkuda nii vabaaja veetmise võimalust, sportlikku ajaviidet kui ka turismiteenust. Vastava koha leidmisel on plaanis hakata pakkuma kohapealset ürituste korraldamise teenust, pulma korraldamise võimalust jms. Plaanide õnnestumise korral loodame alguses luua 4-5 püsivat töökohta.

MTÜ Meeleolusport eesmärgiks on parandada inimeste liikumisharjumusi ning pakkuda kõrgekvaliteediliste teenust nii rahvasportlastele kui ka teistele üritusteenust tellivatele inimestele ja ettevõtetele. Meie motoks on see, et rahulolev klient on parim reklaam ja tuleb ka teine kord meie juurde oma soove täitma.

Seisuga 31.12.2022 ei olnud asutuse palgal ühtegi töötajat.

MEELEOLUSPORT MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.