Rohkema info nägemiseks:

ART PLANET MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 83; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ART PLANET MTÜ kohta arvamuslugu!"

ART PLANET MTÜ hetkeolukord

Juba 83 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ ART Planet kanti Äriregistrisse 04.12.2015 a., osaühingu tegevusaladeks on teatri etenduste lavastamine ja esitamine.

2015. aastal Osaühing alustas oma tegevust koostööpartnerite otsimisest. Põhiliselt tegemis oli laste ürituste korraldamine.

MTÜ ART Planet eesmärgiks on turuosa säilitamine, positsiooni tugevdamine muudel turgudel ning teenindustaseme jätkuv parandamine.

Tulud, kulud ja kasum 2023. aastal moodustas MTÜ ART Planet müügitulu 1 004 eurot. Müügitulust moodustas 100% teenuse müük Eestis. MTÜ ART Planet puhaskasum on 0 eurot.

Personal MTÜ ART Planet -l ei ole, palga kulud on 0 euro. Ettevõtte juhatus koosneb ühest juhatuse liigest, aruandeperioodi jooksul juhatuse liige tasusid olid 0 euro. Juhatuse liikmele lepingu lõpetamise korral hüvitist ei maksta.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on firma turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine olemasolevatel turgudel. Ettevõtte ootuste - jätkata 2024 aastal teenuste müüki.

ART PLANET MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.