Rohkema info nägemiseks:

SÄRAV PÄIKESEKIIR MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 68; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SÄRAV PÄIKESEKIIR MTÜ kohta arvamuslugu!"

SÄRAV PÄIKESEKIIR MTÜ hetkeolukord

Juba 68 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Särav päikesekiir põhitegevusalaks onõigusabi, haridus, organisatsiooniline, rahaline toetamine, inimõiguste, õigusliku, sotsiaalse tegevuse (sealhulgas ka väljaspool Eesti Vabariigi piire).

Organisatsiooni tegevus 2022. aastal viidi ellu täielikult kooskõlas põhikirjaliste eesmärkidega.

MTÜ “Särav päikesekiir” põhitegevus 2022. aastal oli seotud Ukrainast pärit tsiviilaktivistide ja sõjaväepõgenike toetamisega. Viimaste aastate jooksul on organisatsioon loonud tugevad suhted sihtasutuse partneritega Eestist, Euroopa Liidu riikidest, Suurbritanniast ja USA-st. Samuti on moodustatud partner-töövõtjate meeskond, kellega MTÜ viib ellu projekte vastavalt organisatsiooni põhikirjale. Tänu sellele sai organisatsioon pärast Venemaa täiemahulise sissetungi algust Ukrainasse kiiresti keskenduda just sel hetkel aktuaalseks muutunud ülesannetele: transpordilogistika abistamine, psühholoogiline ja sotsiaalne nõustamine.

MTÜ “Särav päikesekiir” on loonud pideva nõustamise süsteemi mittetulundusühingutele, kes teevad oma klientidega sotsiaaltööd pikaajaliste suhete loomisel oma sihtrühmaga.

Osa tööst oli seotud kogemuste jagamisega kolleegidega teistest mittetulundusühingutest ja osalemisega Euroopa Liidu tasandi huvikaitsekampaaniates.

2022. aastal töötas organisatsioon koos partneritega ka avaandmetega, et uuendada päringut ja kohandada organisatsiooni tööd vastavalt kodanikuühiskonna pidevalt muutuvatele vajadustele. See töö jätkub 2023. aastal. Vastavalt hartale jätkab organisatsioon partneritega sõlmitud lepingute raames kodanikuaktivistide ja ühiskondlike, heategevuslike mittetulundusühingute toetamist, sh kogemuste jagamist. Kuna sotsiaalpsühholoogiline nõustamine on näidanud oma asjakohasust, jääb see töövaldkond üheks kõige olulisemaks.

MTÜ tegevust juhtis 2-liikmeline juhatus ja igapäevast tegevust korraldab tegevjuht. Tegevjuht töötas töölepingu alusel. Juhatuse liikmetele 2022.a. eest juhatuse töötasusid ega muid tasusid ei ole makstud.

SÄRAV PÄIKESEKIIR MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.