Rohkema info nägemiseks:

LUHA TEE HALDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 67; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LUHA TEE HALDUS kohta arvamuslugu!"

LUHA TEE HALDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 67 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Luha Tee Haldus MTÜ on asutatud 05. veebruaril 2016. aastal. MTÜ tegevuse eesmärgiks on MTÜ liikmete ühishuvide kaitsmine ja esindamine, keskkonnateadlikkuse tõstmine, elanike väärtushinnangute ja käitumisharjumuste kujundamine keskkonnasäästlikuks ning ühistegevuse arendamine, korteriühistutele kvaliteetsete haldus- ja hooldusteenuste pakkumine parema hinnaga kui ise majandades, tagades korteriomanike ühises omanduses olevate hoonete hea säilimise võimalikult efektiivselt majandades.

2022. aasta oli Luha Tee Haldus MTÜ seitsmes tegevusaasta. Aruandeperioodil tegeleti põhiliselt korteriühistu

Kirbla-7 ja korteriühistu Kirbla-Annuse ühiselt rajatud konteinerkatlamaja käituse ja soojuse tootmisega.

Luha Tee Haldus MTÜ kõrgemaks organiks on liikmete üldkoosolek. MTÜ-d juhib ja esindab juhatus. Juhatus valitakse viieks aastaks ja sinna võib kuuluda üks kuni viis liiget. Asutamislepinguga määratud kolmeliikmeline juhatus valiti tagasi üldkoosoleku poolt 25.06.2021 järgmiseks viieks aastaks. Juhatuse tööd korraldab juhatuse esimees.

Juhatuse liikmetele juhatuse liikme tasu ei maksta.

Aruandeperioodil toodeti soojust, osutati haldus- ja puhastusteenust ning vahendati prügiveoteenust teenuse osutajate ja korteriühistute vahel. Vahendustasu ei võeta. Vahendamisest saadud summasid ei kajastata oma tuluna ega makstud summasid oma kuluna.

Aruandeaasta ettevõtluse tulu saadi põhiliselt soojuse tootmisest. Soojust toodeti 375,2 (412,5:2021) MWh. 2022. aasta sügisel kerkinud pelletite hind kasvatas soojusenergia müüki 25,6%. Aruandeaasta kütteperioodi pikkus oli 265 (263:2021) päeva.

Aruande aastal investeeriti põhivarasse 3 517 eurot. Soetati murutraktor ja ehitati kuur.

Luha Tee Haldus MTÜ-l ei ole töötajaid. Töötasu on arvestatud osutatud teenustööde ja katlamaja hoolduse ja remonditööde eest.

2023. aastal jätkatakse põhikirjaliste ülesannete täitmist, organiseeritakse ja arendatakse korterelamute majandamist ning sellega seotud töid ja teenuseid, toodetakse soojusenergiat ning osutatakse korterelamutele halduse-, hooldus- ja puhastusteenuseid.

Juhatuse hinnangul on tegevus jätkuv.

LUHA TEE HALDUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.