Rohkema info nägemiseks:

AKTIIVNE NOAROOTSI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 188; jälgijaid - 10. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta AKTIIVNE NOAROOTSI MTÜ kohta arvamuslugu!"

AKTIIVNE NOAROOTSI MTÜ hetkeolukord

Juba 188 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Aktiivne Noarootsi on asutatud 2016 aastal. Mittetulundusühingu eesmärk on olnud arendada kohalikku elu, korraldada üritusi kohalikule kogukonnale ja tutvustada piirkonda läbi erinevate ürituste väljapiirkonda elvatele inimestele.

Esimene majanduslik tegevus algas MTÜ-l 2017 aastal, kui sai kohaliku kogukonna abiga korraldatud piirkonna madalhooaja kõige suurem üritus „Noarootsi Saunralli 2017“ . Noarootsi Saunarallist võttis osa 128 inimest ja 14 sauna. Kogu üritusega oli seotud 250 inimest. Tänaseks on

Noarootsi Saunaralli kasvanud oluliselt suuremaks ürituseks, millest kasusaajad on: * Lääne-Nigula valla Noarootsi, Nõva, Oru, Linnamäe piirkond. Võistluspäev eeldab ringi sõitmist piirkonnas ja see annab suure eelduse valida

Lääne-Nigula valla nimetatud piirkondi võimalikuks elupaigaks.

* Saunaralliga hõlmatud piirkonna turismiettevõtted, teenusepakkujad, asutused. Arvestades külastajate arvu sel päeval saab iga ettevõte, ühing, asutus end ise reklaamida ja end parimal moel külalistele esitleda.

MTÜ Aktiivne Noarootsi põhiliseks toetajaks on kohalik omavalitsus, kes on finantsiliste vahenditega toetanud ürituse korraldamist.

2021. aastal seoses ülemaailmse epideemia Covid-19 tõttu tegevust ei toiminud. Samuti ei toimunud tegevust 2022. aastal.

Mittetulundusühing plaanib lähiaastatel tuua kohaliku elu kalendrisse veel mitmeid huvitavaid üritusi, mis muudab kohaliku elu aktiivsemaks ja tuvustab piirkonda läbi erinevate aspektide.

AKTIIVNE NOAROOTSI MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.