Rohkema info nägemiseks:

PÄRNU LINN, RIIA MNT 11 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 168; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PÄRNU LINN, RIIA kohta arvamuslugu!"

PÄRNU LINN, RIIA MNT 11 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 168 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Korteriühistu eesmärk on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

Majandusaasta aruande koostamisel on lähtutud raamatupidamise seadusest ja Eesti Finantsaruandluse standardist.

Juhatus kajastab äriseadustikust lähtuvalt asjakohaselt ning tõepäraselt korteriühistu vara, kohustusi, netovara ning majandustegevuse tulemust.

2023 a koguti remondifondi 0,20 eurot/m2 kohta kuus, st 3107 eurot aastas. Suuremahulisi remonttöid majandusaastal ei tehtud,

Remondifondist eraldati raha peamaja katuse paranduseks 330 eurot, veerennide puhastamiseks 135 eurot ja välisukse remondiks 65 eurot.

2024 a suuremahulisemad tööd otsustatakse ühistu üldkoosolekul.

Haldustasu koguti perioodil jaanuar-august 2023 peamajas 0,40 eurot/m2 kohta kuus ja hoovimajas 0,29 eurot/ m2 kohta kuus. Seoses hindade kasvuga suurendati alates septembrist 2023 haldustasu alljärgnevalt: peamajas 0,45 eurot/m2 kohta kuus ja hoovimajas 0,32 eurot/m2 kohta kuus.

Korteriühistu tööd korraldab juhatus. Juhatus on kolme (3) -liikmeline. Juhatusele tasu juhatuse töö eest 2023 a ei makstud.

Juhatuse liikmete määramine või volituste pikendamine toimub korralisel üldkoosolekul.

PÄRNU LINN, RIIA MNT 11 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.