Rohkema info nägemiseks:

OIDFA 2020 MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 74; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta OIDFA 2020 MTÜ kohta arvamuslugu!"

OIDFA 2020 MTÜ hetkeolukord

Juba 74 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ eesmärgiks oli Rahvusvahelise Niplis- ja Nõelpitsi Organisatsiooni (OIDFA) 19. kongressi ja peaassamblee ettevalmistanmine ja korraldamine Eestis 2020. aastal.

Märtsis 2020 lõppes esmane registreerimie üritusele, mis aga päädis maailmas toimuva koroonapuhanguga. Lükkasime ürituse edasi 2021.

aastasse. Osavõtjaid oli registreeritud 24 riigist, kõikidest maailmajagudest (va Arktika ja Antartika).

Koroonapuhang tõi kaasa selle, et osas osavõtjad tühistasid oma osavõtu. Kuna koroonapuhang ei vaibunud ka 2021 aastal, siis 25. aprillil 2021 võtsime vastu otsuse, et ka sel aastal jääb üritus ära ning ei toimu ka edaspidi. Seoses sellega maksime osavõtjatele tagasi nende poolt tasutud osavõtutasud. Vastu on võetud ka otsus juriidilise isiku likvideerimise kohta.

31.jaanuaril 2023 alustati OIDFA 2022 MTÜ likvideerimist.

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.