Rohkema info nägemiseks:

TÄHTVERE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 447; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TÄHTVERE SELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

TÄHTVERE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 447 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesmärk

Tähtvere Selts loodi selleks, et iga tähtverelane saaks Tähtvere eluolu korraldamisel käed külge panna ning et terve meie aedlinn oleks üks suur hästi hoitud õnnelik õunaõu. Tähtvere Selts (edaspidi selts) on avalikes huvides tegutsev mittetulundusühing, mille eesmärk on parendada, edendada, hoida ja arendada Tähtvere linnaosa turvalisemaks, tervislikuks ja peresõbralikuks elukeskkonnaks, aidata säilitada miljööväärtust, aidata kaasa linnaosa turvalisuse tõstmisele, tugevdada Tähtvere elanike piirkondlikku identiteeti ja koostööd ning elavdada kohalikku seltsielu; toetada ja arendada kõigi elanike ja asutuste lõimumist ja koostööd; aktiviseerida kodanikualgatust, ettevõtlikkust, loovust, uuenduslikkust ja muid inimese terviklikku arengut toetavaid tegevusi, arvestades piirkonnale omast keskkonda ja traditsioone.

Tegevused 2022 (cid:127) Ühine aiajäätmete kogumine kevadiste ja sügiseste lehekonteinerite abil jätkus ka 2022 aastal. Korraldus ja heakord oli Tähtvere Seltsi ja linnaosaelanike korraldada, rahalist tuge pakkus Tartu linnavalitsus.

(cid:127) Täiendasime linnaosa virtuaalset kaarti siin elanud inimeste osas, arhitektuuri andmete ja II MS sündmuste infoga.

(cid:127) Jätkusid kohtumised Tartu linnaosade seltside esindajatega, et omavahel päevakajalistel teemadel nõu pidada, koordineerida ühist suhtlust Tartu linnavalitsusega ning võimalikke koostööteemasid algatada.

(cid:127) Algas koostöö Tartu Linnamuuseumiga, kuidas sisustada Tähtvere osa näitusel “Meie Tartu” 2024. a, kui linn on Euroopa kultuuripealinn.

Planeeritavad tegevused 2023 (cid:127) Aiajäätmete kogumine tellitud konteineriga kevadel ja sügisel jätkub (cid:127) Korraldadame kogukonnafestivali Õunaõuepiknik (cid:127) Jätkame koostööd Tartu Linnamuuseumiga näituse “Meie Tartu” sisustamisel (cid:127) Vahendada tähtverelaste küsimusi ja muresid liikluse ning muu taristu teemal Tartu linnavalitsuse ning linnaosaelanike vahel (cid:127) Arendame ning jätkame koostöösuhteid teiste Tartu asumiseltsidega

TÄHTVERE SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.