Rohkema info nägemiseks:

SPIRITUS OCEANUM MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 361; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SPIRITUS OCEANUM MTÜ kohta arvamuslugu!"

SPIRITUS OCEANUM MTÜ hetkeolukord

Juba 361 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 47 korda.

Tegevusaruanne 2022

Ühing on loodud 2016 aasta viimases kvartalis, millle eesmärkideks ajaloolisest aspektist merekultuuri, meresõidu, erinevate disainilahenduste ning vanatehnika ja –transpordi kultuuriga seotud alade arendamine, edendamine, propageerimine, tutvumiseks teenuste pakkumine ning tutvustamine ja maine tõstmine.

Tegevuse aluseks on Eesti ainsa ajaloolise vanalaevaga tegutsemine, selle parendamine, arendamine, hooldus ja säilimine ning selle eesmärgiks erinevate toodete ja teenuste osutamine, mis kuulub laevanduse ja turismi ning külaliste vastuvõtu juurde: professionaalne reisijatevedu, meeskonna koolitus, täisteenindus meresõidust kuni toitlustuse ja koolitusteni. Toodame ka selleks nii omatoodangut kui suveniire.

Antud aladel partnerite leidmine ja tööde ning tevevuste alustamine ja koostööprojektide arendustegevused. Korraldada ja organiseerida ühingu haridus-, teadus-, kultuuri-, turismi-, koolitus- ja muid tegevusi; luues ja opereerides selleks vajalikku infrastruktuuri ning muid materiaalseid ja mittemateriaalseid vahendeid. Tegevuse kvaliteedi tagamiseks luuakse erinevaid projekte ja koolitatakse oma liikmeid ja koostööpartnereid, osutatakse vastavasisulist teenust, ning arendatakse välissidemeid ja mille ühe osana plaanitakse välisriikides ellu viia samateemalisi koostöövõimalusi. Samuti luuakse koostööprojekte selle aluseks. Kõige eeloleva seotud teadmiste levitamisega, kirjastamisega, ajakirjanduses, koosolekutel, seminaridel, kursustel, välisesindustes, messidel jms. Osaleda tele- ja raadioprojektides ning kohaliku omavalitsuste kodanikualgatuste ja mittetulundusühingute edendamise programmides ning koostööprojektides.

Haldame vanatehnikat ja rendime selleks tegevuseks vajalikke haldus- ja hoiuruume. Samuti arendame ja renoveerime selle tarvis sadamakohti ning paigaldame vajalikku inventari ja taristut.

Peamiselt oleme rakendanud suuna ajalooliste laevade osas ning võtnud prahtimisele ning igapäevasele haldamisele Eesti ainsa ajaloolise puulaeva, et seda vajaduse järgi täiendada, renoveerida ning käigus hoida mille kaudu edendada puulaevatraditsioone ja ajalooliste purjealuste hoidmist ning hoida elus rannarahva merekultuuri ja traditsioone.

Edendamisel tuli lisaks suvise laevaliini avamine ja rakendamine.

Turismitoodete arendamine ja uue turismisihtkoha ülestöötamine. Samuti merelise köögikultuuri rakendamine ja edendamine, töötoad, koolitused, seminarid. Uute turismitoodete rakendamine ja täiesti omapäraste ning riigis ainulaasete kultuurisündmuste korraldamine. Pälviti mitmeid riigi üleseid ja ka maakonnasiseseid auhindu ning tunnustamisi kohaliku elu ja turismi edendamisel.

Jätkub uute ja põnevate lahenduste elluviimine ja nende tugevdamine ning avalikkusele propageerimine.

Eelmistel aastatel tegevuse laiendamine on ennast tõestanud, hetkel toimub ideetasemel, kas objektid on nii haruldased, et peaks Saaremaa asemel esindama kogu riiki, seega olema hooajaliselt ka mujal ajaloolise objektina. Käidud on Läänemeres teiste saarega tutvumas ja sealsete ajalooliste laevade ning muuseumidega tutvumas ja projekte arutlemas. Osaletud TV saadetes ja muusikavideote teostamises. Arendatud on omatoodete lahendusi.

SPIRITUS OCEANUM MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.