Rohkema info nägemiseks:

SÜDAMEASI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 199; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SÜDAMEASI MTÜ kohta arvamuslugu!"

SÜDAMEASI MTÜ hetkeolukord

Juba 199 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ SÜDAMEASI, reg.nr. 80406130, asukohaga Aia 8, Rakke alevik Väike-Maarja vald Lääne-Virumaa on asutatud 09.09.2016.a asutamislepinguga.

Mittetulundusühingu eesmärgiks on pakkuda kvaliteetseid ja terviklikke lahendusi elukestva õppe ja täiskasvanuhariduse edendamiseks ning kodanike ettevõlikuse ja kodanikuhariduse suurendamiseks.

Seoses Covid-19 viiruss laialdase leviku tõttu oli MTÜ tegevus 2020 -2021.a peatatud.

2022 aastal sai MTÜ Südameasi Väike-Maarja Vallavalitsuselt 500 eurot tegevustoetust MTÜ igapäevase tegevuse korraldamiseks ja jätkusuutlikuse tagamiseks ning ühekordset toetust 450 eurot sihipärase projekti "Kodukandi suurmehed" eesmärkide täitmiseks.

SÜDAMEASI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.