Rohkema info nägemiseks:

VEHKLEMISKLUBI MUSKETÄR MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 207; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VEHKLEMISKLUBI MUSKETÄR MTÜ kohta arvamuslugu!"

VEHKLEMISKLUBI MUSKETÄR MTÜ hetkeolukord

Juba 207 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Vehklemisklubi Musketär on mittetulundusühing. Oma tegevust alustas Vehklemisklubi Musketär 2016.a. septembris ja on tegutsenud järjepidevalt kuni käesoleva ajani. Vehklemisklubi Musketär peamiseks tegevusvaldkonnaks on vehklemise kui spordiala arendamine.

Peamisteks tegevusteks 2023.aastal olid osalemine siseriiklikel ja rahvusvahelistel võistlustel, vehklemistreeningute läbiviimine ja vehklemisürituste korraldamine.

2023. aastal oli Vehklemisklubi Musketär vehklejate parimaks tulemuseks Eliisabet Tamme 12. koht 2023.a. Põhjamaade meistrivõistlustel U-15 vanuseklassis. Välisvõistlustest osalesime Euroopa kadettide karikavõistluste etapil Kopenhaagenis.

Üheks olulisemaks koostööpartneriks meie klubile on rahvuslik spordialaliit – Eesti Vehklemisliit toetas Vehklemisklubi Musketär läbi noortesporditoetuse rahaliselt. Vehklemisklubi Musketär treener Meelis Loit on Eesti Vehklemisliidu juhatuse ja treenerite nõukogu liige ning osales aktiivselt mõlema organi töös.

Hetkel on klubis 10 harrastajat ja 3 treenerikutsega treenerit – Karoliine Loit, Andra Talen ja Meelis Loit.

Järgmiseks aastaks planeerime tegevusprioriteetidena: - Klubis treenivate sportlaste hulga suurendamise; - Eduka võistlemise siseriiklikel ja rahvusvahelistel võistlustel; - Treenerite ja kohtunike koolitamise; - Kaasaegse tehnika ja varustuse hankimise; - Klubi esindusvõistluse korraldamise.

Marlen Piskunov

Vehklemisklubi Musketär

Juhatuse liige

VEHKLEMISKLUBI MUSKETÄR MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.