Rohkema info nägemiseks:

TALLINN MOON ROTARY KLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 416; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN MOON ROTARY kohta arvamuslugu!"

TALLINN MOON ROTARY KLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 416 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Tallinn Moon Rotary Klubi on asutatud 13.12.2016. MTÜ peamiseks eesmärgiks on klubi liikmete ühistegevuse koordineerimine, koolitamine ning heategevuslike projektide toetamine.

Klubi käib koos ja pidas aruandlusperioodil koosolekuid sagedusega 2 korda kuus. Aruandeperioodil kohtuti erinevate arvamusliidritega, korraldati ühistegevusi ning väljasõite. MTÜ igapäevast tegevust juhib klubi president, kes valitakse liikmete poolt üheks aastaks. President asub, võttes arvesse rahvusvahelise Rotary liikumise tavasid, oma kohustusi täitma alates jooksva aasta 1.juulist.

2022 ja 2023.aastal kehtis klubi liikmele liikmemaks 20 eurot kalendrikuus.

2019 aastal kutsus Moon Rotary klubi ellu uue heategevusliku projekti Vahetund.ee. Vahetund.ee on heategevusprojekt, mis toob vanad head mängud, kummikeksu ja footbagi, tagasi koolidesse. Projektis kogutud toetuse eest soetame koolidele keksukummid ja footbagid koos mängujuhendite ja varustuse hoiukarpidega, et vahendid oleksid kõigile huvilistele kättesaadavad. Koos mängimine tekitab lastes liikumisharjumust, arendab nende koostöö- ja suhtlemisoskusi ning parandab keskendumisvõimet.

Kahjuks jätsid vahepealsele tegevusele väga suure jälje COVID-19 seotud piirangud. Seoses piirangutega jäid ära enamus üritusi ning me ei suutnud oma projekti laiendada nii nagu esialgne kava ette nägi.

2022 ja 2023 aastal oleme keskendunud uutele koolidele, kes pole veel projektiga liitunud ning samuti uuendanud olemasolevate koolide kummikeksude ja footbagide tagavarasid.

MTÜ Tallinn Moon Rotary Klubi eesmärkideks järgnevatel aastatel on klubi liikmetele huvitavate ja harivate koosolekute ja seminaride korraldamine, ühistegevused ning heade algatuste toetamine. Samuti on klubi eesmärgiks toetada erinevaid heategevuslikke projekte ja ettevõtmisi.

TALLINN MOON ROTARY KLUBI MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.