Rohkema info nägemiseks:

KESKPÄIKE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme teraapiate, jooga ja isikliku arengu kursuste pakkumisega, aidates inimestel leida sisemine tasakaal ja tervisliku eluviisi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Tervitame sind MTÜ Keskpäike maailmas, kus avaneb võimalus teadlikult kujundada enda elu rohkem armastust, küllust, selgust, rõõmu ja paremat tervist tuues. Oleme veendunud, et igaühel meist on võime oma elu kunstnikuna mõjutada ja muuta ning just selles teekonnas soovime olla sinu teejuht.

Keskpäikse usub, et tervenemine algab sinu seestpoolt. Meie mitmekülgne valik teraapiavõimalusi keskendub keha, vaimu ja hinge tasakaalustamisele. Reiki meistrikursused tutvustavad energia tasakaalustamise kunsti, aidates sul leida sisemist rahu ja tervist. Meta-EFT teraapia süvendab eneseteadlikkust, vabastades blokeeringuid armastuse, külluse ja selguse saavutamise teel.

Tervis ja tasakaal moodustavad õnneliku elu alustalad. Meie joogatunnid ja meditatsiooniseansid on loodud keha ja vaimu harmoonia saavutamiseks ning üldise tervise parandamiseks. Olenemata sinu joogakogemusest, leiad meie tundidest midagi kasulikku.

Sinu isiklik areng on meie prioriteet. Pakume mitmekesiseid kursuseid, mis aitavad sul avastada oma potentsiaali, arendada emotsionaalset intelligentsust ja õppida juhtima oma elu soovitud suunas. Usume, et iga inimene suudab kujundada oma elu helgemaks ja rõõmsamaks.

MTÜ Keskpäike on siin, et toetada sind teekonnal parema enesetunnetuse ja õnneliku elu suunas. Me kõik oleme kuskil teel, kuid meie soov on olla sinu teejuht valguse suunas. Ära unusta, et sina oled oma elu kunstnik, ja meie aitame sul luua oma meistriteost.

Kui soovid rohkem teada meie teenuste kohta või vajad nõu oma isikliku tee leidmisel, võta julgelt ühendust. Koos leiame parima lahenduse, mis aitab sul tuua oma ellu rohkem armastust, küllust, selgust, rõõmu ja paremat tervist. Oleme siin, et sind toetada.

Valgusta oma teekonda koos Keskpäikesega!

KESKPÄIKE MTÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liis U.

Teraapiaseansid aitasid mul leida rahu ja enesekindlust.

- Hannes T.

Reiki koolitus muutis mu suhtumist elusse.

- Marta K.

Keskpäike aitas mind minu isiklikul arenguteel.

Mida kujutab endas reiki?

Elu tänapäeva kiirel ajastul toob endaga kaasa mitmesuguseid väljakutseid, mis võivad mõjutada meie keha, vaimu ja hinge tasakaalu. Just siin astub lavale iidne ja võimas tervendamise kunst - Reiki. MTÜ Keskpäike pakub sügavat sissevaadet Reiki maailma, kus energia tasakaal ja sisemine rahu muutuvad kättesaadavaks igaühe jaoks. Reiki on Jaapani päritolu energia tervendamise meetod, mis põhineb veendumusel, et kehas liikuv eluenergia võib mõjutada meie üldist heaolu. Keskpäikse Reiki meistrikursused avavad ukse selle salapärase kunsti juurde, õpetades osalejatele, kuidas kanaliseerida ja

Dropdown

kõik artiklid

Terapeudilised seansid - tee iseenda ja hingerahuni

Igaüks meist on elu jooksul silmitsi erinevate väljakutsetega, mis võivad mõjutada meie vaimset, emotsionaalset ja füüsilist heaolu. Terapeudilised seansid on t
ssb.ee
Igaüks meist on elu jooksul silmitsi erinevate väljakutsetega, mis võivad mõjutada meie vaimset, emotsionaalset ja füüsilist heaolu. Terapeudilised seansid on tõhus vahend nende väljakutsetega toimetulekuks ning enesetervenemise ja hinge tasakaalu saavutamiseks. Selles artiklis vaatleme lähemalt, mida terapeudilised seansid endast kujutavad ja kuidas need võivad aidata sul leida sisemist rahu ja tasakaalu. Mis on terapeudilised seansid? Terapeudilised seansid on professionaalse terapeudi juhitud kohtumised, mis on loodud selleks, et aidata inimestel lahendada erinevaid emotsionaalseid,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.