Rohkema info nägemiseks:

BRICKS CLUB MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 125; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta BRICKS CLUB MTÜ kohta arvamuslugu!"

BRICKS CLUB MTÜ hetkeolukord

Juba 125 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Bricks Club tegevuse eesmärk on hariduse ja vaba aja tegevused.

2022. aastal ettevõtte põhitegevuseks oli peamiselt koostöö Sihtasutus Avatud Kool (90012768) huvikooliga. Lepingu alusel osutati 5-13-aastastele lastele robootika ja elektroonika ringide läbiviimist.

Majandusaasta lõpetati väikse negatiiv tulemiga, sest MTÜ Bricks Club missioon põhineb sotsiaalsel ettevõtlusel ega ole kasumit teeniv äri. Mõlemad juhatuse liikmed tasuta osalevad aktiivselt erinevates mentorprogrammides, esinevad haridustöötajate konverentsidel, viivad läbi suured kohalikke ja välismaiseid üritusi, töötavad noortega ning on mentorid ka Eesti robootika õpetajatele.

Seoses aktiivsuse vähenemisega Covid-aegadel on ettevõtte aktiivsus langenud. Kuid 2022.

aastal see hakkas kasvama ning plaanis 2025. aastaks viia ettevõtte endisele tasemele, suurendades noorte huviringe, lastele laagreid ja partnerite arvu.

BRICKS CLUB MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.