Rohkema info nägemiseks:

TEATER NOA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 122; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TEATER NOA MTÜ kohta arvamuslugu!"

TEATER NOA MTÜ hetkeolukord

Juba 122 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Aasta peamised prioriteedid olid seotud teatri üldise kuvandi edasiarendamise ning uue lavastuse lavastamisega. Aasta jooksul anti välja üks uus lavastus ning arendati turunduslikku pilti.

Teatrijuht Rauno Põld kirjutas Tennessee Williamsi näidendi „Klaasist loomaaed“ ainetel tüki 1.

„Heegeldatud loomaaed“. Korraldati avalik üle-eestiline casting harrastusnäitlejatele nelja rolli täitmiseks – osales viis inimest, kellest valiti kõik rollitäitjad. Etenduse proovid toimusid juunikuus nädalavahetuseti Kivisillal, Lüganuse valla erakinnistul. Kinnistu kuulub teatrijuht

Rauno Põllule, kelle loal sai etendustegevus ilma rendita kinnistul toimuda. Etendust anti üheksal korral samal aadressil, kus eraldi suuremasse ruumi oli loodud 20-kohaline etenduseruum. Toolid publikule istumiseks saime toetusena Lüganuse Vallavalitsuse Sonda rahvamajalt.

Lavadekoratsioonid pärinesid Kivisilla majast ja neid võis kasutada ilma rendita. Etenduse meeskond: 3 näitlejat, lavastaja+näitleja, etenduse juht ja grimeerija töötasid lepingu alusel.

Etenduse treiler – https://www.youtube.com/watch?v=JpqxoVF-XDk

Etenduse tutvustus Raadio Elmaris - https://elmar.pleier.ee/podcast/moni-minut-muusikata/132502?fbclid=IwAR32baLFGxVqfVwG55e0d7BhQDk0qgWcHE8PK5PfSifjPSAQtIX_Rqgj6vI

Teatri imago arendamiseks tegime teatrile uue kodulehe, mis annaks aktuaalset informatsiooni 1.

etenduste toimumise ja piletite saadavuse osas, kajastaks aktuaalselt teatri tegemisi ning annaks ülevaadet meeskonnast.

Teatri koduleht - https://www.teaternoa.com/

Tehtud tööd on aidanud saavutada seatud prioriteete. Teatri kuvand on tänu uuele kodulehele ja uuele lavastusele saanud rohkem tähelepanu ka kogukonnaväliste inimeste poolt. Teatri kutsumine raadiosaatesse näitab, et meie tegemisi jagatakse ja see jõuab ka meedia huviorbiiti. Etenduse tiimi kuulus kolm uut liiget, kelle positiivne kogemus läks harrastusnäitlejate kogukonnas liikvele, mistõttu tuntakse huvi meie järgmiste tegevuste vastu, milles tahetakse kaasa lüüa.

TEATER NOA MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.