Rohkema info nägemiseks:

ARVAMUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 92; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ARVAMUS MTÜ kohta arvamuslugu!"

ARVAMUS MTÜ hetkeolukord

Juba 92 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

ARVAMUS MTÜ eesmärgiks on anda asjakohast arvamust ja nõu juriidilistele ja füüsilistele isikutele, riigile ja organisatsioonidele, kes seda vajavad või vajada võiksid. Arvamust antakse lisaks otsesele kirjalikule ja suulisele arvamusele ja nõuandele ka artiklites, ettekannetes ja sotsiaalmeediakanalites ja blogis. ARVAMUS MTÜ seisab sõnavabaduse eest, arvamus- ja väljendusvabaduse ning eraelu puutumatuse, privaatsuse eest ning koondab selle tarvis sarnaselt mõtlevaid inimesi ning annab sellekohast arvamust. Samuti veab MTÜ lepituse ja leppimise olulisuse ja kasulikkuse sihti ning pakub lepitusteenust ning lepitusalast nõu.

Esimesed aastad ehk 2017- 2019 möödusid vaikselt kirjutades artikleid ja avaldades arvamust ning planeerides järgmiseid samme. 2018. a. alguses asus MTÜ juht omandama andmekaitsespetsialisti eriala ning lõpetas selle 2018. a. sügisel. Andmekaitsespetsialisti eriala omandamine MTÜ juhi poolt mõjutas oluliselt 2019. a. ehk MTÜ kolmandat tegevusaastat, sest siis sai MTÜ alustada andmekaitsespetsialisti teenuste ja sellekohase arvamuse ning nõustamise ning teavitustööga.

Kahjuks andmekaitsespetsialisti teenustele Eestis tollal veel aktiivset turgu ei tekkinud ning MTÜ-l sellekohaseid tasulisi töid ei olnud, küll aga nõustas MTÜ sellel teemal tasuta. 2019. a. asus MTÜ juht omandama perelepitaja kutset. Seoses Covid19-ga seotud kriisiga pikenes perelepituse koolituse lõpp 2020. a. sügisesse. 2020. a. pärast superviseeritava lepitaja eksami ja praktika sooritust hakati pakkuma perelepitaja teenust. 2020. a. II poolest asus ühing pakkuma tasulist perelepitajateenust. 2021 aastal on plaanis jätkata sõnavabaduse ja lepituse edendamisega.

Täiendavalt soovib ühing tegeleda isikute privaatsuse teemadega, nimelt kaitsta privaatsuse säilimist ja töötada andmekaitse ja eraelu puutumatuse parema korralduse eest. Selleks kavatseb

MTÜ juht omandada juurde tehnilisi oskusi ja IT-õiguse alaseid teadmisi lisaks juba läbitud andmekaitsespetsialisti kutseõppele.

2021. aastal pakkus ühingu lepitaja perelepitusteenust ning nõustamist. Ühingu juht osales mitmete seaduseelnõude välja töötamise juures arvamuse andmisega ning ka eelnõude koostamise töögruppides ning seda ühiskondliku ülesandena tasuta. 2021. aastal kuluski peamine aeg panusele sõnavabaduse ja lepituse rolli ja sisu säilimise eest seismisel ning 2022. aastal on plaanis selle ühiskondliku ülesande täitmisega jätkata.

2022. aastal täitis MTÜ peamiselt ühiskondlikku rolli, avaldas arvamusi ja artikleid tasuta. 2022.

aastal olid tegevuskulud mõnevõrra suuremad, kuid 2023 aastaks plaanitakse kulud minimaliseerida ja jätkata tegevusega peamiselt tulu saamata.

ARVAMUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.