Rohkema info nägemiseks:

OTEPÄÄ VALD, OTEPÄÄ LINN, KOPLI TN 12 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 129; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta OTEPÄÄ VALD, OTEPÄÄ kohta arvamuslugu!"

OTEPÄÄ VALD, OTEPÄÄ LINN, KOPLI TN 12 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 129 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Ülevaade: Kopli 12 Korteriühistu jätkas aktiivset tegevust, püüdes tagada korteriomanikele mugava ja turvalise elukeskkonna.

Finantsnäitajad: Raha pangakontol oli 3492 eurot, tähtajalisi hoiuseid oli 14000 eurot. Bilansimaht kokku oli 227360 eurot ning aruandeaasta lõpetas ühistu 1472 euro suuruse positiivse tulemusega.

Tulud ja kulud: Koguti hooldustasusid summas 1672 eurot ning haldustasusid summas 4192 eurot. Tegevuseks kulutati 3309 eurot.

Remondifond: Koguti remondifondi summas 21261 eurot ja perioodi lõpuks oli fondi jääk 13744 eurot.

Laen: Laenu tagasimakseid tehti summas 7806 eurot ning laenuintresse tasuti 12809 eurot. Laenujääk perioodi lõpu seisuga oli 205597 eurot.

Personal: Ühistus oli üks hooajaline töötaja, kellele maksti tasusid kokku 81 eurot. Ühistu juhatus koosneb kolmest liikmest, ühele juhatuse liikmele maksti tasusid kokku 2400 eurot.

Kokkuvõte: Kopli 12 korteriühistu 2023. aasta tegevusaruanne näitab, et ühistu suudab tõhusalt hallata oma finantsvahendeid ning tagab korteriomanikele hea elukeskkonna. Positiivne tulem ja kasutamata remondifond näitavad ühistu jätkusuutlikkust ning valmisolekut tulevikuks.

Juhatuse liikmele tasu maksmine kinnitab ühistu professionaalset juhtimist ja pühendumist. Tegevuskulude ja tulude ülevaade annab põhjaliku ülevaate ühistu majandustegevusest ning näitab ühistu juhtimise läbipaistvust ja efektiivsust.

OTEPÄÄ VALD, OTEPÄÄ LINN, KOPLI TN 12 KORTERIÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.