Rohkema info nägemiseks:

KAMBJA VALD, TÕRVANDI ALEVIK, RINGTEE 3 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 337; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KAMBJA VALD, TÕRVANDI kohta arvamuslugu!"

KAMBJA VALD, TÕRVANDI ALEVIK, RINGTEE 3 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 337 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Tõrvandi Ringtee 3 juhatuse 2022 a tegevuse aruanne

Korteriühistu Tõrvandi Ringtee 3 (KÜ) on asutatud 19. jaanuaril 2017. a ning kanne kinnitatud Tartu Maakohtu registriosakonnas 20.04.2017. Korteriühistul on 60 liiget, kellele kuulub kokku 60 korteriomandit.

19. jaanuaril 2017 KÜ toimunud üldkoosolekul võeti vastu kehtiv põhikiri ja moodustati osakapital 80 eurot korteri kohta. 27. märtsil 2019 võttis üldkoosolek vastu otsuse: kinnitada korteriühistu reservkapitali suuruseks 2 eurot/m² kohta ja hoida seda alaliselt korteriühistu kontol Swedbankis. Reservkapital suurendamiseks kasutada korteriühistu varade sihtfinantseerimise vahendeid, summas 2000 eurot.

KÜ tegevusalaks on elamu ühine majandamine (korrashoid ja remont) ja liikmete huvide esindamine. kaasomandi eseme tavapärane korrashoid ja remont; 15.07.2020 valiti kaheliikmeline revisjonikomisjon järgmises koosseisus: Tiina Kivimeister ja Vivika Peets.

2022 aastal juhtis korteriühistu tegevust neljaliikmeline juhatus: Alvar Sukk, Elle Pütsepp, Rene Tammeorg ja Selena Tammiste.

2022 aasta põhilised tegevused: 1. Kaasomandi eseme haldamine, korrashoid ja remont ning selle juurde kuuluva maa hooldamine: 1.1 korteriühistu liikmete pöördumiste ja jooksvate küsimuste arutamine ning lahendamine ( lemmikloomade pidamine, suitsetamine rõdudel jne); 1.2 vajalike remonditööde ja hooldustööde tellimine (sh torude remont ja välisuste hooldus, lumekoristus jm), jälgides majanduskava ja rahaliste vahendite seisu; 1.3 mahukaid remonttöid jooksva aasta jooksul ei tehtud.

1. korteriühistu kaudu tarbitavate teenuste jaoks lepingute sõlmimine ja näitude igakuine esitamine ( SW Energia, Tartu Veevärk) ja Kambja Vallavalitsusele 2 korda aastas.

2.1 Eelnevatel perioodidel sõlmitud lepingud järgmiste ettevõtetega: Tartu Veevärk AS, SW Energia, Ragn Selss OÜ-ga, Telia AS,

Elektrilevi AS, Kambja Vallavalitsus, Olme OÜ.

2.2 Trepikodade koristamise teenus on sisse ostetud jätkuvalt töövõtulepingu alusel.

2.3 Juhatus on seisukohal, et mõistlik on tellida täiendavaid teenuseid hinnapakkumiste alusel, mis võimaldab teenust saada mõistlike hindadega.

2.4 Haldusteenust ei tellita ja seepärast pikenes automaatselt 2018 aastal sõlmitud leping samadel tingimustel.

1. kortermaja renoveerimisega seotud küsimuste lahendamine: 3.1 elemendipõhise rekonstrueerimise dokumentide üle vaatamine kuna vahetus KredExi poolt korraldatud hanke võitja; 3.2 lepingute sõlmimine projekteerija Eesti Soojustusprojekt OÜ ja ehitaja Balti Vara

Ehitus AS-ga; 3.3 läbirääkimiste pidamine KredExiga; 3.4 laenulepingu tingimuste läbirääkimine Swedpanga esindajaga ja laenulepingu sõlmimine 3.5 hetkel energiamärgis F ja kortermaja renoveerimise tulemusel soovitud tulemus B.

1. Jäätmemaja ehitamise ettevalmistustööde teostamine: 4.1 Kambja Vallavalitsusele jäätmemaja ehitamiseks rahalise toetuse taotluse esitamine; 4.2 Kambja Vallavalitusega jäätmemaja ehitamiseks lepingu sõlmimine; 4.3 Kambja Vallavalitsusega maa tasuta kasutamise lepingu tingimuste muutmine ja sõlmimine lepingu sõlmimine; 4.4 Eesti Andmesidevõrgult kooskõlastuste ja tegevustaotluste taotlemine 1. kaasomandi eseme taastamisväärtusest lähtuva kahjukindlustuslepingu sõlmimine; 5.1 arutati kindlustusettevõttega kortermaja kindlustus lepingu tingimusi ning otsustati, et sõlmitakse leping panga nõudmisel ja tingimustel.

2. Raamatupidamise korraldamine 3. Üldkoosoleku ettevalmistamine ja 2022 aasta majanduskava ettevalmistamine, millesse planeerisime vahendatavate teenuste 5% hinnatõusu.

4. Üldkoosoleku läbiviimine ja üldkoosoleku poolt vastuvõetud otsuste täitmine sh süstemaatiline 2022 aasta majanduskavatäitmise jälgimine.

5. Võlgnikega tegelemine.

9.1 võlgnikele esitati meeldetuletusi võlgade likvideerimiseks ja kohaldati võlgnikele vastavalt seadusele viivisenõudeid, et tagada korteriühistule vajalikud vahendid arvete õigeaegseks tasumiseks

KAMBJA VALD, TÕRVANDI ALEVIK, RINGTEE 3 KORTERIÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.