Rohkema info nägemiseks:

EESTI ENDODONTIA SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 186; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI ENDODONTIA SELTS kohta arvamuslugu!"

EESTI ENDODONTIA SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 186 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Mittetulundusühingu nimi on MTÜ EESTI ENDODONTIA SELTS (edaspidi SELTS või EES). Ingliskeelne ametlik nimetus on Estonian

Endodontic Society. Selts on Eesti Vabariigis tegutsev endodontia erialaga tegelevate hambaarstide ühendus. Seltsi asukoht on Eesti Vabariik,

Tartu. Selts on mittetulundusühing, mille tegevuse eesmärgiks on endodontia eriala edendamine Eesti Vabariigis, omavahelise koostöö jasuhtlemise arendamine ning kvalifikatsiooni tõstmine.

2024 aasta planeeritud tegevused:

Selts jätkab aktiivselt oma eesmärkide täitmist ning laiendab oma tegevust mitmel rindel. Järgnevalt on välja toodud peamised plaanid ja tegevused 2024. aastaks, võttes aluseks eelnevalt planeeritud tegevused ja saavutused:

Eesmärkide Täitmine: Selts jätkab loomisel püstitatud eesmärkide täitmist, keskendudes endiselt endodontia valdkonna arendamisele ning professionaalsete standardite tõstmisele. „Reconstruction of endodontically treated teeth“ loengupäeva läbiviimine

Artiklite Avaldamine: Plaanime jätkata endodontia teemaliste artiklite avaldamist ajakirjas "Hambaarst";.

Loengupäevad ja Veebiseminarid: Uus loengupäev või veebiseminar on kavandatud 2025 aastasse, et pakkuda seltsi liikmetele ja huvitatud osalejatele võimalust saada värsket teavet ja koolitust endodontia valdkonnas. Selle kaudu soovime toetada pidevat erialast arengut.

Euroopa Endodontide Ühingu Kohtumised: 05.09.2024 EES kohtumine Krakowis

Koostöö Teiste Erialaseltsidega: Jätkame tihedamat koostööd teiste erialaseltsidega, et soodustada interdistsiplinaarset suhtlust ja edendada ühiseid eesmärke tervishoiu valdkonnas.

Patsiendiinfo Videote Tõlkimine: Planeerime jätkata Euroopa Endodontide Ühingu patsiendiinfo videote tõlkimist ja nende avaldamist eesti keeles. See on oluline samm, et tagada kohalikule elanikkonnale kvaliteetne ja arusaadav teave hammaste tervise kohta.

Otsime lektorid 2025 aasta loengupäevaks

Seltsi eesmärk on ka 2024. aastal jätkata oma panust endodontia valdkonna edendamisel ning olla aktiivne osaleja rahvusvahelisel tasandil, tagades samal ajal kvaliteetse teabe kättesaadavuse ja edendades professionaalset arengut.

EESTI ENDODONTIA SELTS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.