Rohkema info nägemiseks:

ANNA ASUM MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 179; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ANNA ASUM MTÜ kohta arvamuslugu!"

ANNA ASUM MTÜ hetkeolukord

Juba 179 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Anna Asum on registreeritud 12.5.2017, ettevalmistavad tegevused algasid aastal 2016.

Anna Asumi peaeesmärk on inimelu toetamine õigeusu õpetuse ja kogukondliku eluviisi kaudu.

Anna Asumi laiem eesmärk on toetada Eestimaa kristlikku kultuuri ja säilitada õigeusu traditsiooni.

Meie kutsumus on jätkusuutliku kogukonna arendamine Saaremaal, et seeläbi taaselustada maapiirkondi ning parendada inimeste tervist ja toetada igaüht meist igapäevaeluga toimetulekul.

MEIE MISSIOON

Anna Asumi tulevikuvisioon on jätkusuutliku kogukonna loomine Saaremaa looduskaunisse kohta

Andruse kinnistule, Püha Eelkäija Skiita naabrusesse, kus elanikud saavad rakendada oma oskusi läbi mitmesuguste igapäevategevuste ja tunda end alati täisväärtusliku kogukonna liikmena toetudes kristlikule kultuurile.

AASTA 2023 TEGEVUSARUANNE

AEG KOHT TEGEVUS, OSALEJAD

Jaanuar Teams Juhatuse koosolek 27.1.23 video- keskkond

Veebruar Interneti- Artikkel Saarte Hääl lehte, isa Roman Tõnisson ja reporter Marilin põhine Kesküla https://saartehaal.postimees.ee/7714161/anna-asumi-projektiga- jatkatakse-vaatamata-nunnade-lahkumisele

Teadaanne Eesti Kirik ajalehele, Anneli Tamme ja EK toimetus https://eestikirik.ee/head-koostoopartnerid-toetajad-ja-sobrad? fbclid=IwAR2IrhAVHz0YV94b1slZCq6IHpPT0eGRmbJBplnilPqth 0mfInxzCY8NaoI

Märts Interneti- Püsitoetajatele tänureisi ettevalmistavad tegevused: reisikava põhine koostamine. Ettepanekuna korraldada reis Soome, kohtumine preestermunk isa Damaskinosega Janakkalas, aeg 1.mai.

Töörühm: MTÜ esindaja Anneli Tamme; i. Damaskinos, Lintuvuori ry Soomes ja i. Jüri, Haapsalu EAÕK Maria-Magdaleena koguduse esipreester.

Aprill Interneti- Püsitoetajate tänureis lükatakse edasi 31.7 – 2.8.2023 ajale ning see põhine viiakse läbi koos EAÕK Haapsalu Maria-Magdaleena koguduse suhtlus palverännakuga.

Mai Saaremaa Haljasala hooldustöödega alustamine, Kena Aed OÜ

Interneti- Raamatupidaja õiguste uuendamine Äriregistris.

põhine Raamatupidamisele 2022 arvete saatmine.

ANNA ASUM MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.