Rohkema info nägemiseks:

PÄRNU LINN, SUUR-POSTI TN 2 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 165; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PÄRNU LINN, SUUR-POSTI kohta arvamuslugu!"

PÄRNU LINN, SUUR-POSTI TN 2 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 165 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Suur-Posti 2 põhitegevuseks on Pärnus, aadressil Suur-Posti 2 asuvate ehitiste ja maatüki ühine majandamine ja korteriomanike ühiste huvide esindamine. Kinnistul üldpinnaga 2238 m² asub kaks eluhoonet, milles on kokku 15 korterit üldpindalaga 666,3 m².

Korteriühistu igapäevase majandustegevuse korraldamisega tegeleb kolmeliikmeline juhatus.

Juhatuse liikmetele tasu ei maksta.

Aruandeaastal koguti remonditasusid kokku 15 234 eurot, millest 10 473 eurot ehk 68,7% kulus laenumaksete tasumiseks. Suuremaid remonditöid aruandeaastal ei teostatud. Tulemüüri remonditööd jäid vaegtööde tõttu vastu võtmata. Tööde eest tasumiseks on remondifondis reserveeritud 3 229 eurot. Remondifondi vabade vahendite jääk aruandeperioodi lõpus oli 12 381 eurot.

2022.aastal tõusis euribor 0,238%, mistõttu laenuintressi kulud suurenesid aruandeaastal kokku 37 euro võrra. Aruande koostamise ajaks on 6 kuu euribor tõusnud 3,353%-ni ning jätkab prognooside kohaselt kasvamist. Sellest tulenevalt suurenevad järgmisel majandusaastal intressikulud juhatuse hinnangul 780 euro võrra.

2022.a sügisel otsustas üldkoosolek eluhooned Kredexi toetusega rekonstrueerida. Aruandeaastal alustas juhatus selleks vajalike eeltoimingutega. Aruande koostamise ajaks on läbi viidud tehnilise konsultandi ja projekteerija hanked, kellega lepingud on sõlmimisel. Tööde maksumuseks on vastavalt 10 800 ja 11 088 eurot.

Juhatus tegeleb aktiivselt võlgnevuste sissenõudmisega. Esmane meeldetuletus saadetakse võlgnikule nädala jooksul peale maksetähtaja möödumist. Üle kolmekuuliste võlgnevuste osas alustatakse maksekäsu kiirmenetlust. Tähtajaks laekumata maksed avalikustatakse korterite lõikes igakuiselt korteriomanikele esitatavatel arvetel. Aruande koostamise seisuga ei ole ühistul pikaajalisi võlgnikke.

Ühistul ei ole töölepingulisi töötajaid. Territooriumi korrashoiuks on sõlmitud võlaõiguslik leping eraisikuga. Tööjõukulud olid aruandeaastal kokku 2 641 eurot (eelmisel aastal 1 778 eurot).

Tööjõukulude kasv 48,5% võrra on eelkõige tingitud teenuse hinna tõusust.

Raamatupidamisteenust osutab jätkuvalt OÜ Abaco. Raamatupidamisarvestuseks kasutatakse veebitarkvara Korto Pro.

2023.aastal on plaanis jätkata eluhoonete rekonstrueerimistööde ettevalmistustegevusega ning lõpetada tulemüüri vaegtööd.

PÄRNU LINN, SUUR-POSTI TN 2 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.