Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, PALDISKI MNT 96A // VABAÕHUMUUSEUMI TEE 1 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 731; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, PALDISKI MNT kohta arvamuslugu!"

TALLINN, PALDISKI MNT 96A // VABAÕHUMUUSEUMI TEE 1 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 731 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu VÕM1 registreeriti alates 13.06.2017. Korteriühistu VÕM1 tegevusalaks on elamu haldamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

Korteriühistu korjab vahendeid hooldus- ja haldustasudeks ning remondiks vastavalt majandustegevuse aastakavale.

2022.a. tehtud remont - ja hooldustööd sai kaetud kõik jooksva aasta majanduskava tuludest. Reservfondi ei kasutatud ja kuna akendepesu tehti aasta jooksul planeeritud kahe korra asemel vaid üks, jäi majandusaasta tulem kasumisse 2045 EUR.

2023.a. suuremahulisi töid ei planeerita.

Korteriühistu tööd korraldab juhatus. Juhatus koosneb 4 liikmest.

Korteriühistu maksis tasu juhatuse liikmele 2022.aastal 0 eurot ja aruandeperioodil töötajaid korteriühistus palgal ei olnud.

TALLINN, PALDISKI MNT 96A // VABAÕHUMUUSEUMI TEE 1 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.