Rohkema info nägemiseks:

TAMME TAGALA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 181; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TAMME TAGALA MTÜ kohta arvamuslugu!"

TAMME TAGALA MTÜ hetkeolukord

Juba 181 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Tamme Tagala (edaspidi MTÜ) on asutatud 07.06.2017 ja mittetulundusühingute ja sihtasutuste registris registreeritud 10.07.2017, ülesandega toetada ja soodustada riigikaitse arengut Eesti kodanike seas.

MTÜ eesmärk on edendada riigikaitset, andes selleks vaimset ja ainelist abi riigikaitsega tegelevate organisatsioonide tegevusse. Oma tegevuse läbiviimiseks võidakse soetada vara, mida kasutatakse riigikaitselistel eesmärkidel, välja anda raamatuid ja ajakirju, auhindu, abirahasid, korraldada ja tellida koolitusi riigikaitsega tegelejatele, luua ettevõtteid.

2022. aastal jätkas MTÜ eelneval aastal soetatud GPSide tasuta kasutada andmsit Kaitseliidu Tartu maleva Tamme malevkonna liikmetele lepingu alusel ja varustati malevkonna liikmeid käise-embleemidega.

Mittetulundusühingu liikmeskond on 13-liikmeline.

2023. aastal jätkatakse Kaitseliidu Tartu maleva Tamme malevkonna sümboolikaga varustamist ja toetamist vastavalt liikmekasust ja annetustest hangitavale varale ning alustada käibevarade investeerimisega finantsvaradesse.

Juhatuse eesmärk on leida ka uusi liikmeid MTÜ-sse.

TAMME TAGALA MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.