Rohkema info nägemiseks:

STREET DANCERS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 35; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta STREET DANCERS MTÜ kohta arvamuslugu!"

STREET DANCERS MTÜ hetkeolukord

Juba 35 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Üldinfo

MTÜ Street Dancers eesmärk on huvitegevuse arendamine läbi vaba aja veetmise, meelelahutusejakultuurilisetegevusekaudu.

Selleks pakub MTÜ Street Dancers tänavatantsu treeninguid ning koolitusi erinevatele sihtgruppidele. MTÜ Street Dancers ei sõltu oma tegevuses ühestki organisatsioonist ega esindaühtegifinantssektoriettevõttehuve.

Aruande aasta sündmused 2022. aastal oli ettevõtte põhitegevus tänavakultuuri edasiandmine uutele liikmetele. Lisaks oskuste loomine ja teadmiste arendamine tänavatantsu valdkonnas.Ettevõtepanisuurtrõhku kaõpilastearenguleläbierinevatekoolitustejavõistluste.

2022. aastal oli MTÜ Street DancerstihedaltseotudkaPõlvaLinnapäevadega.Korraldasime lastele ja noortele tantsulisi töötubasid, ning olime vaheesinejad nii Lexsoul Dance

Machine´le kui ka Alika Milova bändile. Ettevõtte põhifookus oli luua noorteprogramm

Põlva Linnapäevade raames ning hoida seejuures ka Põlva Kultuurikeskuse direktoriga tihedatkoostööd.LäbiselleprojektisaimeandakaendapanusePõlvalinnaarengusse.

2022. aastal tegeles ettevõtte Põlvamaa noorte laulu- ja tantsupeo projektijuhtimisega.

Projekti käigus sai ettevõtte palju uusi kontakte ning teadmisi Põlva elanike huvidest ja väärtustest. Kasvatasime suuresti ka usku enda tegemistesse ja lõime tiheda kontaktibaasi.

Lisaks projektile võttis MTÜ Street Dancers koos õpilastega osa Back To The Basics tantsukoolitusest, kus saime uusi oskusi ja teadmisi edaspidiseks arenguks. Suvel sai õpilastega käidudJJ-StreetSuvelaagriskuikaCampOf Hip-Hop rahvusvaheliseslaagris,kus koolitajateks olid välismaalt tulnud oma-ala professionaalsed tantsijad. Lisaks koolitustele oleme õpilastega iga kahe kuu tagant osa võtnud ka Karikaetapp tänavatantsu võistlustest.

Läbi võistluste on õpilased muutunud julgemaks ning ka eneseväljendamine on muutunud paremaks.

Tegevused2023.aastal

MTÜ Street Dancers eesmärgiks 2023. aastal on olla kõige pädevam tänavatantsu kool kohalikul tasandil. Selleks planeerime osa võtta erinevatele sihtrühmadele suunatud projektidest, esinemistest kui ka koolitustest. Lisaks plaanime teha tihedat koostööd Põlva linnaga, mistõttu saame kursis olla kohalike sündmustega. Jätkame ka koolide ning

STREET DANCERS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.