Rohkema info nägemiseks:

PÕHJA-SAKALA VALD, KILDU KÜLA, LIIDUVERE KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 65; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PÕHJA-SAKALA VALD, KILDU kohta arvamuslugu!"

PÕHJA-SAKALA VALD, KILDU KÜLA, LIIDUVERE KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 65 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Liiduvere 2022. aasta majandusaasta tegevusaruanne.

Korteriühistu Liiduvere hooldab kinnistut, millel asub kahe korruseline korterelamu. Elamus on 8 korterit, neist 7 on eraomandis ja üks on juriidilise isiku kätes.

Tegevuse eesmärk on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete huvide esindamine.

Korteriühistus on 8 liiget ja üks juhatuse esimees. Kõik otsused arutatakse läbi kõigi 8 liikmega. Aastal 2022 toimus 1 üldkoosolek.

KÜ Liiduverel puuduvad võlglased, seda täna pidevale järelvalvele.

Töödest ja nende tasumisest: Viimasel aastal on tasutud korstnapühkija ja fekaaliveo teenuse eest KÜ arvele kogutud raha eest. Oleme paigaldanud maja veesüsteemi ka keemiavaba rauaeraldus veefiltri, et maja vesi oleks veel puhtam.

Ära on renoveeritud elektrisüsteem koridorides, paigaldatud uued aknad koridoridesse.

Maja renoveerimine, parkla uuendamine ja elektri amprite suurendamine jääb tulevikku.

Karmen Saar

Juhatuse esimees

PÕHJA-SAKALA VALD, KILDU KÜLA, LIIDUVERE KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.